Μέλος της οικογένειας του MEGA είναι και επίσημα η Δέσποινα Βανδή.

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφησης της καινούργιας εκπομπής του MEGA και συνάντησε την αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Ανυπομονώ για τα ταξίδια, είναι μια ευκαιρία να αποδράσουμε από την καθημερινότητα», είπε η τραγουδίστρια και σημείωσε ότι αγαπημένο της κομμάτι από την εκπομπή είναι η επαφή με τους ντόπιους ανθρώπους του κάθε τόπου.

Μίλησε για την καινούργια δομή που θα έχει η εκπομπή και αποκάλυψε τους πρώτους καλεσμένους που θα τη συνοδεύσουν στο πρώτο της ταξίδι.

«Θα έχουμε καλεσμένους σε κάθε εκπομπή. Ξεκινάμε τώρα τα γυρίσματά μας, πάμε στα Καλάβρυτα και αμέσως μετά στην Ορεινή Αρκαδία. Καλεσμένοι μας θα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου και η Παρθένα Χοροζίδου. Αυτή τη φορά τις συνταγές θα μας τις παρουσιάζουν οι άνθρωποι της κάθε περιοχής», αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή.

Θα δούμε ντουέτο και συνεργασία επί σκηνής με την Άννα Βίσση; Η Δέσποινα Βανδή απαντά:

«Συζητάμε διάφορα με την Άννα. Με πολύ μεγάλη χαρά θα ήθελα να μας συμβεί αυτό, το χρωστάμε η μία στην άλλη άλλωστε. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία στιγμή, το απολαύσαμε και οι δύο το ίδιο, όσο και εσείς.

Ήταν καταπληκτικό γιατί είχαμε τρομερή χημεία, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα και τον χρόνο να κάνουμε αρκετές πρόβες. Από το πρώτο λεπτό αισθανθήκαμε πολύ όμορφα μαζί. Ήταν πραγματικά σαν να γνωριζόμαστε από χρόνια»