Ένα σκάνδαλο απειλεί να κλονίσει τη σχέση της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez. Το λαμπερό ζευγάρι έχει μια κατά τα φαινόμενα δυνατή σχέση που μάλιστα θα οδηγούνταν στην εκκλησία εάν δεν μεσολαβούσε ο κορονοϊός.

Όλα ξεκίνησαν από ένα επεισοδιακό σόου-reunion των πρωταγωνιστών του ριάλιτι του 2014 Southern Charm.

Σε αυτό, ο παρουσιαστής του καναλιού, Bravo -όπου παιζόταν το ριάλιτι- Andy Cohen αποκάλυψε ότι μία από τις πρωταγωνίστριες του ριάλιτι, η Madison LeCroy είχε μια σύντομη περιπέτεια με παντρεμένο πρώην παίκτη του MLΒ και μάλιστα πέταξε μέχρι το Μαϊάμι για να περάσουν μια νύχτα μαζί.

Μάλιστα λίγες μέρες μετά, η συμπρωταγωνίστρια της LeCroy, Danni Baird αποκάλυψε το όνομά του μιλώντας στην εκπομπή Reality Life with Kate Casey, κατονομάζοντας τον Rodriguez. «Η LeCroy μου είπε ότι μιλούσαν και στο FaceTime» είπε η Βaird. Η «πέτρα του σκανδάλου» Η «πέτρα του σκανδάλου»

Πηγή της Daily Mail που φέρεται να έχει γνώση της υπόθεσης δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο Alex Rodriguez ουδέποτε μίλησε ή συνάντησε τη reality star ή όποιονδήποτε από το σόου.

Τι λέει η «πέτρα» του σκανδάλου; Η ίδια η Madison LeCroy έσπασε τη σιωπή της και μίλησε αποκλειστικά στην Page Six και διευκρίνισε ότι ποτέ δεν συναντήθηκε με τον πρώην παίκτη και ότι έχουν μιλήσει μόνο στο τηλέφωνο.

«Ποτέ δεν είχαμε φυσική επαφή ή άλλου είδους. Είναι μόνο μια γνωριμία. Και φυσικά ποτέ δεν απάτησε σωματικά την αρραβωνιαστικιά του με μένα». Αρνήθηκε να αναφέρει το περιεχόμενο των συνομιλιών τους, δήλωσε όμως ότι ήταν «αθώο». Πηγή πάντως από το περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού δήλωσε στην Page Six: «Ο Alex και η Jennifer είναι πολύ ευτυχισμένοι. Είναι μαζί και φτιάχνουν ένα σπίτι στο Miami Beach». Μάλιστα όπως είπε ήταν αχώριστοι στην πανδημία.

Ο φωτογραφικός φακός πάντως τους κατέγραψε μόλις χτες, στη Florida να βγαίνουν από εστιατόριο. Επιβιβάστηκαν δε στην πολυτελή Ferrari της Lopez -που της έκανε δώρο ο Rodriguez- με τον παίκτη στο τιμόνι.