Την εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε τη δυνατότητα να δούμε και την ελληνική συμμετοχή, που πέραν των οπτικών εφέ, συνοδεύεται από μια μοναδική Με ολόσωμη αστραφτερή φόρμα σε μωβ τόνους με τα ασορτί μανίκια που φορά στη σκηνή της Eurovision 2021 η Στεφανία Λυμπερακάκη ξεχωρίζει πραγματικά από τις φετινές εμφανίσεις στη Eurovision.

Και στη δεύτερη πρόβα, η Στεφανία έκλεψε τις εντυπώσεις και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Ahoy, κερίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα από τους δημοσιογράφους και τα μέλη των εθνικών αποστολών, τόσο μέσα στο στάδιο όσο και στο κέντρο Τύπου.

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Στεφανίας και η ιδιαίτερη ματιά του «φώτισε» πάνω στη σκηνή.

Η δεύτερη εμφάνιση του σχεδιαστή στη Eurovision


Ο Βρεττός Βρεττάκος είχε επιμεληθεί και την αξέχαστη φόρμα με τους 250.000 κρυστάλλους που φόρεσε το 2019 η Ελένη Φουρέιρα, όταν εκείνη τραγούδησε εκτός συναγωνισμού στο Τελ Αβίβ.

Το σόου που παρουσιάστηκε στο ενδιάμεσο του διαγωνιστικού τμήματος από το Ισραήλ, περιελάμβανε μια σειρά από καλλιτέχνες που ξεχώρισαν στη Eurovision, με την Ελένη Φουρέιρα να ξεσηκώνει κυριολεκτικά το κοινό της αρένας.

Με αέρα Beyonce η ελληνική συμμετοχή της Eurovision 2021


O Βρεττός Βρεττάκος όμως έχει επιμεληθεί και τις on stage εμφανίσεις μεγάλων ονομάτων της μουσικής, με πιο χαρακτηριστική την Beyoncé που τον έχει εμπιστευθεί περισσότερες της μία φορές.

Μετά και την ολοκλήρωση των δεύτερων προβών έχουμε πολλές ανακατατάξεις όχι μόνο στην πρώτη δεκάδα αλλά και πέρα από αυτήν, καθώς κάποιες αποστολές εντυπωσίασαν με την σκηνικό τους αποτέλεσμα ενώ άλλες κατέρρευσαν κι έχασαν την δυναμική που είχαν.

Φυσικά στο Ρότερνταμ βρίσκονται τόσο η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Ελλάδα, όσο κι η Έλενα Τσαγκρινού για την Κύπρο, που διεκδικούν μία θέση στον τελικό του διαγωνισμού.

«Εκτοξεύτηκε» η Κύπρος


Η εξαιρετική εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στις πρόβες, έκανε την Κύπρο πλέον φιγουράρει στην 5η θέση για να κερδίσει την Eurovision από την 7η που ήταν, ενώ η Ελλάδα με τη μοναδική ερμηνεία της Στεφανίας Λυμπερακάκη και το σκηνικό εύρημα που εντυπωσίασε, σταθεροποιείται τις τελευταίες ημέρες στην 10η θέση από την 12η.

Αλλαγές και στην κορυφή με την Ιταλία και την Γαλλία να παλεύουν με ελάχιστη διαφορά για την πρώτη θέση, ενώ η μέτρια εμφάνιση της Destiny έριξε την Μάλτα στην 3η θέση.

Σε τροχιά ανόδου κι η Ισλανδία ενώ η Ελβετία δίχασε με την σκηνική της παρουσία και σημείωσε πτώση με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται στην 7η θέση από την 3η.

Δείτε τα στοιχήματα

eurovision1605