Για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision μίλησε η Έλενα Τσαγκρινού στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», καθώς επίσης και για τη συμμετοχή της ίδιας στον διαγωνισμό το 2021, με το τραγούδι «El Diablo».

Όπως ανέφερε αρχικά: «Ισχύουν πολλά από αυτά που λέγονται για τη Eurovision, εγώ το έχω ζήσει. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσες πρόβες κάναμε τότε, ακόμα και για το ρούχο, για να βγει αυτό το αποτέλεσμα».

Σχετικά με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, δήλωσε: «Η Μαρίνα Σάττι έχει την απόλυτη στήριξή μας. Εμένα ίσως να μην είναι τόσο του γούστου μου το ρούχο της, ίσως ήθελα κάτι πιο επίσημο, αλλά κατανοώ και σέβομαι την προσωπικότητα του κάθε καλλιτέχνη».

Όσον για τα πλάνα στη σκηνή του διαγωνισμού, σχολίασε: «Είχαμε κι εμείς τότε τα ίδια πλάνα με την steady cam με τη Μαρίνα Σάττι και είναι όντως δύσκολο. Μου αρέσει και η Silia με την Κύπρο και εύχομαι να τα πάει εξαιρετικά».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d13984exzskx)

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για τη συμμετοχή της Έλενας Τσαγκρινού στη Eurovision σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ο λόγος που η Έλενα δεν τα πήγε όπως της άξιζε, επειδή η ίδια ήταν εξαιρετική, είναι διότι το τραγούδι της ήταν μέτριο. 16η δεν βγαίνεις, όταν είσαι εξαιρετική». Η τραγουδίστρια με τη σειρά της του απάντησε: «Είχα πολύ υψηλές προσδοκίες εκείνη τη βραδιά. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να είμαστε και στην τριάδα, ήμασταν όλοι πολύ δεμένοι σαν ομάδα».