Σήμερα παρουσιάστηκε ρεπορτάζ από την εκπομπή «Πρωινό» του ANT1 που ανέφερε τις ραγδαίες εξελίξεις.

Πριν από λίγες μέρες έγινε η φιέστα του Ολυμπιακού που πήρε το πρωτάθλημα. Στην απονομή δεν υπήρχε πολύς κόσμος, είχε όμως λίγο κόσμο και καλό. Ανάμεσα στους λίγους καλεσμένους ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Snik στην ίδια σουίτα.

Η φωτογραφία ανέβηκε στα social media, έγινε μεγάλη αναπαραγωγή. Από ότι όμως καταλάβαμε στην συνέχεια ο Snik δεν ακολουθεί την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, εκείνη όμως τον ακολουθεί στο Instagram.

Θα πρέπει κάπου εδώ να αναφέρουμε, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες διασκέδασαν και πέρασαν πάρα πολύ ωραία στη φιέστα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πρωινού» ήταν και οι δύο καλεσμένοι του Ολυμπιακού και βρέθηκαν εκεί τυχαία στη σουίτα.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι ο Snik γνώριζε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γιατί έψαχνε μοντέλο για το καινούργιο του τραγούδι, να πρωταγωνιστήσει στο video clip του.

Έτσι την είχε προσεγγίσει και τις ζήτησε να πρωταγωνιστήσει, ανέφερε η Φαίη Σκορδά αλλά επειδή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπήκε στη Φάρμα δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στα γυρίσματα.

Στις πληροφορίες που ανέφεραν στο «Πρωινό» είναι ότι ο Snik στεναχωρημένος από το χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε unfollow την Έλενα Χριστοπούλου, που είναι και οι μάνατζερ της Hλιάνας, και τον είχε στηρίξει κατά το παρελθόν με δηλώσεις της.