Στο «Ευτυχείτε» εμφανίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος το πρωινό της Παρασκευής με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί, ωστόσο, η σύνδεση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και κατάφερε να κάνει να «λυγίσει» ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε με συγκίνηση στη στήριξη που έδωσε οΛάκης Λαζόπουλος στον αείμνηστο αδελφό του, Θάνο Μικρούτσικο και εκείνος «βούρκωσε» στον αέρα του OPEN.

«Ο Λάκης βοήθησε πάρα πολύ, έχοντας την εμπειρία, τον Θάνο. Ήταν συνεργάτες κολλητοί όταν ο Θάνος ήταν καλά.

Αλλά όταν ο Θάνος αρρώστησε, ο Λάκης με την εμπειρία που είχε τον πήγε στους καλύτερους γιατρούς στην Ευρώπη και είναι μέρος αυτού του εφαλτηρίου στο οποίο πάτησε ο Θάνος για να είναι δυναμικός μέχρι τέλους.

Όλη αυτή η συμπαράσταση που είχε από τον Λάκη σε ιατρικό και ανθρώπινο επίπεδο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Η αρρώστια όμως ήταν αμείλικτη παρόλο που ο Λάκης τον οδήγησε στις αυθεντίες της Ευρώπης με μια εκπληκτική συμπεριφορά εκ μέρους του» πρόσθεσε.

«Ακόμα και όταν δεν πήγαινε στο εξωτερικό, τηλεφωνούσαν και έστελναν εκπροσώπους. Δυστυχώς η αρρώστια ήταν τέτοια που χάσαμε τον Θάνο. Το ξέρει ο Λάκης γιατί ήταν δίπλα του το βράδυ που έφυγε».