Φαντασμαγορικό, μεγαλειώδες, εμπνευσμένο υπερθέαμα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που αποδίδει τόσο ο εγχώριος Τύπος όσο και ο διεθνής στην παρουσίαση της νέας συλλογής του Dior «Cruise 2022» στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Ακόμα και ο ειδυλλιακός φωτισμός του Καλλιμάρμαρου με τις αναμμένες φωτιές των παραταγμένων κατά μήκος του κέντρου του Σταδίου βωμών, παρέπεμπε στην Ολυμπιακή φλόγα, πράγμα που από πολλούς μεταφράστηκε ως πρωτότυπος «διάλογος» της παγκόσμιας μόδας με την ελληνική ιστορία, τον επιδραστικό επί αιώνες ελληνικό πολιτισμό αλλά τη σύγχρονη Ελλάδα που τόσο υποδειγματικά την φιλοξένησε.

Οι ήχοι των οργάνων της ζωντανής ορχήστρας που βρισκόταν πάνω σε μια στρογγυλή, υπερυψωμένη σκηνή, απολύτως εναρμονισμένη με το ύφος και τις γραμμές του χώρου, και οι πρώτες νότες που βγήκαν από το στόμα της ελληνικής καταγωγής ερμηνεύτριας Ιωάννας Γκίκα, που κατέβαινε τα σκαλιά σαν σύγχρονη Ελληνίδα θεά, σήμαναν το ξεκίνημα του τόσο διαφορετικού αλλά και τόσο λιτά φαντασμαγορικού αυτού θεάματος που εντυπωσίασε, τόσο τους 400 προσκεκλημένους όσο και τα εκατομμύρια θεατών απ’ όλο τον κόσμο που το παρακολούθησαν μέσω live streaming.

Ανάμεσα στους 400 καλεσμένους που παρευρέθηκαν στο φαντασμαγορικό σόου την παράσταση έκλεψαν κομψές παρουσίες που εντυπωσίασαν και μαγνήτισαν τα φωτογραφικά φλας.

Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαρέβα Μητσοτάκη, η Ευγενία Νιάρχου, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Άννα Βίσση, η Αλεξία Μπακογιάννη, η Άντζελα Γκερέκου ήταν ανάμεσα στις εντυπωσιακές παρουσίες που μαγνήτισαν βλέμματα αλλά και τα φωτογραφικά φλας.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες



Δείτε επιπλέον φωτογραφίες