Μια θέση στην καρδιά του Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκου διεκδίκησαν αυτή τη σεζόν πολλές κοπέλες για να την κερδίσει, όμως, μόνο η Νικολέτα Τσομπανίδου και να την χάσει λίγο καιρό αργότερα. Τι κάνουν, όμως, σήμερα αυτά τα κορίτσια 7 μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι αγάπης του Alpha;

Σία Βοσκανίδου: Από τις σάουνες και τα καυτά φιλιά με τον Παναγιώτη Βασιλάκου στις πίστες. Εδώ και μερικούς μήνες ασχολείται με το τραγούδι επαγγελματικά. Το φετινό καλοκαίρι, μάλιστα, μοιράζεται την πίστα με τον Θέμη Αδαμαντίδη σε μεγάλο νυχτερινό μαγαζί.

Ραφαέλα Γεωργίου: Μετά το Bachelor, η νεαρή κοπέλα συμμετείχε σε βιντεοκλίπ Κύπριου ράπερ και πλέον είναι μέλος στην εκπομπή «Δώσε βάση» στον Alpha Κύπρου.

Έλενα Μπάση: Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι της αγάπης στον Alpha, η τραγουδίστρια κυνήγησε μια διεθνή καριέρα στην Αμερική.

Νικολέτα Τσομπανίδου: Η μεγάλη νικήτρια του Bachelor που, ναι, κέρδισε και έχασε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου ξεκίνησε να δημιουργεί σειρά από τσάντες που φέρουν το όνομα της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: