Παντρεύτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου, στην Μύκονο, τόπο καταγωγής της νύφης, ο τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη.

Ο πολιτικός τους γάμος έγινε στο δημαρχείο του νησιού από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά, παρουσία των μαρτύρων και κουμπάρων τους (και για τον θρησκευτικό τους γάμο, που μετά από δύο αναβολές που πήρε πέρσι λόγω covid 19, θα τελεστεί του χρόνου στην Αθήνα, μαζί με την βάφτιση του μωρού τους), τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και την βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού.

ΧΨΨΧ


Μάλιστα, ο Δημήτρης Θεοδώρου θα γίνει εις διπλούν κουμπάρος τους, αφού θα είναι και ο νονός του μωρού τους.

Η νύφη, που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφτασε απαστράπτουσα με νυφική δημιουργία του οίκου Fedra δια χειρός της σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου, ενώ ο γαμπρός, υπέρλαμπρος, με την ενδυματολογική υπογραφή του ανδρικού οίκου Straight razor way δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του.

ΔΣΩΔΩΣΔΣ


Στο πλευρό τους, ο γιος του Γρηγόρη, Γρηγόρης, και η κόρη της Ελένης, Μαρία, που δηλώνουν τρισευτυχισμένοι, που θα αποκτήσουν αδερφάκι, οι γονείς της νύφης, Κωνσταντίνος Τσιριγκάκης και Μαρία Μάρκαρη, αλλά και λίγα δικά τους άτομα.

Μετά την τελετή, ακολούθησε γαμήλιο τραπέζι σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο Avra restaurant, με το μενού να περιλαμβάνει, αστακούς, γαρίδες και θαλασσινά, όπως αρμόζει στην παραδοσιακή μυκονιάτικη αύρα.

ΧΨ__ΨΨΧ


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: