Εκρηκτική η Βάσια Τριφύλλη στον αέρα της εκπομπής, Καλοκαίρι #Not!

Η ηθοποιός μόλις εισέβαλε στην εκπομπή, αποκάλυψε ότι το πλατό της εκπομπής ήταν αυτό όπου γυρίζονταν οι «Αυθαίρετοι» και τόνισε:

«Ήταν όλη η παρέα πολύ ωραία. Μας κλέψανε στα καμαρίνια, δεν βρήκαμε τίποτα. Σταματήσαμε μία εβδομάδα τα γυρίσματα».

Ενώ στη συνέχεια σηκώθηκε όρθια και έδειξε πόσο έχει αδυνατίσει και είπε κάνοντας χιούμορ: «Ετοιμάζομαι για το μνήμα».

Και πρόσθεσε: «Δεν κυκλοφορώ, με έχω αποσύρει. Αντί να με αποσύρουν οι άλλοι με απέσυρα εγώ. Κάποτε πρέπει να πάρω κι εγώ χαμόγελο. Τώρα δεν παίρνω από κανέναν διότι έχει σταματήσει και η ερωτική μου ζωή».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη ανέφερε: «Δεν με πείραξε ποτέ, είναι φίλος μου, τον αγαπώ πολύ. Όποιος θέλει ας θυμώσει. Λυπάμαι το ταλέντο του. Ήταν η άποψή του για τη ζωή και τις γυναίκες. Απορώ γιατί όλες αυτές οι γυναίκες δεν τον πλακώσαν και στα χαστούκια. Συνήθως από φόβο επιτίθεσαι. Ο φόβος ήταν απέναντι στην εξουσία που είχε. Δεν ήταν φόβος από όλους μας…».

Όσον αφορά τις παρουσιάστριες είπε: «Με τη Μενεγάκη ήμασταν και αντίπαλες. Ήμασταν ανταγωνίστριες. Αλλά κι εγώ έτριζα… Δεν ξέρω την Ιωάννα Μαλέσκου προσωπικά. Είναι καταπληκτική. Τη Φαίη την αγαπάω, την πονάω. Μαζί παλεύαμε. Απορώ γιατί έφυγε ο Γιώργος Λιάγκας από την εκπομπή. Η Δανάη Μπάρκα μου άρεσε αλλά ήταν λίγο αμήχανη. Δεν μου αρέσει η Ρούλα Κορομηλά».

Όσον αφορά το «Ραντεβού στα τυφλά» είπε: «Δεν είμαι σίγουρη ότι θα ήθελα να το ξανακάνω. Νομίζω ότι ξεστραβώθηκαν οι Έλληνες, ξέρουν να κάνουν έρωτα πια»!

Και στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο απολαυστική η Βάσια Τριφύλλη, όπως είναι πάντα σε κάθε συνέντευξή της!

Όπως θα δείτε παρακάτω μία ατάκα της on air άφησε άφωνη την Ελένη Τσολάκη!