Θα αναστατώσει τον γάµο του και θα τον παρασύρει σε απαγορευµένα µονοπάτια...

Ο λόγος για την καλλονή Κλέλια Ανδριολάτου, τη νέα µούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που κέρδισε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα σειρά του Mega «Ο δάσκαλος».

Σύµφωνα µε το σενάριο, ο 45χρονος Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδύεται έναν παντρεµένο δάσκαλο µουσικής, ο οποίος διορίζεται σε ένα σχολείο ενός µικρού νησιού.

Ο γάµος του κλονίζεται όταν γοητεύεται από µια µαθήτρια της Γ' Λυκείου, που βάζει φωτιά στη ζωή του. Σε αυτόν τον ρόλο θα δούµε την Κλέλια Ανδριολάτου.

Το µεγαλύτερο µέρος των γυρισµάτων θα πραγµατοποιηθεί στους Παξούς και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα είναι η Μαρία Καβογιάννη, ο Φάνης Μουρατίδης, ο Αντίνοος Αλµπάνης, αλλά και η Χάρις Αλεξίου.

Πρώην... ψυχολόγος

Στη νέα του τηλεοπτική δουλειά, λοιπόν, που υπογράφει και πρωταγωνιστεί, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης µάς συστήνει τη νέα του τηλεοπτική παρτενέρ, η οποία κατάγεται από την Ηλεία, και συγκεκριµένα από το Κατάκολο.

Γεννηµένη στη Θεσσαλονίκη, η Κλέλια Ανδριολάτου ξεκίνησε καριέρα µοντέλου από την εφηβεία κιόλας.

Η πρώτη της δουλειά ήρθε το 2010, όταν ήταν 14 ετών, όµως τέσσερα χρόνια αργότερα ξεκίνησε σπουδές στη δηµοσιογραφία και στις δηµόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο.

Η πρώτη της τηλεοπτική εµφάνιση έγινε στο «Μπρούσκο» το 2016, όταν της έδωσε ρόλο ο Ανδρέας Γεωργίου. Η 20χρονη τότε ηθοποιός υποδύθηκε την ψυχολόγο στη σειρά του ΑΝΤ1, αλλά η αλήθεια είναι ότι, αντί να θεραπεύει, τρέλαινε τον ανδρικό πληθυσµό της σειράς και µη.

Το ίδιο καλοκαίρι συµµετείχε στο θεατρικό έργο «Ενα εξοχικό, παρακαλώ», που έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωµόπουλου. Ο «∆άσκαλος» αναµένεται να βγει στον αέρα του Mega στις αρχές της καινούργιας χρονιάς και δικαιολογηµένα εκτιµάται ότι θα κερδίσει µεγάλη µερίδα του τηλεοπτικού κοινού.