Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Κομάντα και δράκοι» του Μega.

Από τον απόλυτο κακό στις «Άγριες Μέλισσες», ο ηθοποιός ενσαρκώνει έναν«καλό» αλλά μίλησε για πολύ περισσότερα πράγματα στην Ελένη.

«Είμαι αγοραφοβικός, δεν πάω στις πρεμιέρες γι’ αυτόν τον λόγο. Μόνο στη σκηνή μπορώ γιατί εκεί είμαι ένας άλλος. Είμαι επιφανειακά εξωστρεφής αλλά κατά τα άλλα είμαι κλειστός άνθρωπος. Δεν είμαι μουντρούχος. Στην Κρήτη νιώθω σαν να είμαι γεννημένος εκεί» είπε αρχικά

Στην συνέχεια ανέφερ: «Έχω ένα ανυπόφορο από μικρός, μέσα από το θέατρο βρίσκει διέξοδο. Από ανάγκη κάνω θέατρο. Και να μην πληρωνόμουν πάλι θέατρο θα έκανα».

Παράλληλα μίλησε όμως και για τους ανθρώπους του περιθωρίου:

«Επιλέγω έργα που με αφορούν εκείνη τη στιγμή και ως όχημα θα το χρησιμοποιήσω. Τι είναι αυτό που με πνίγει εκείνη την εποχή. Στα “Κόκκινα φανάρια” που ανεβάζουμε θέλω να μιλήσω για τη διαφορετικότητα και το περιθώριο. Το ότι περιθωριοποιούνται αυτοί οι άνθρωποι είναι τραγικό. Θέατρο κάνω για να μην υπάρχει άνθρωπος στο περιθώριο, αυτός είναι ο στόχος μου. Επειδή με τις τρανς έχω ζήσει πολλά χρόνια από πιτσιρικάς και με έχουν βοηθήσει στη ζωή μου, το χρωστάω να κάνω μία δουλειά για αυτούς τους ανθρώπους».