Ερωτευμένος ξανά είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του. Το ζευγάρι, που συζεί αρκετό καιρό, βρέθηκε στο Ηρώδειο και συγκεκριμένα στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Η αγαπημένη του γνωστού ηθοποιού ονομάζεται Ιζαμπέλα Αρβανίτη και ήταν εντυπωσιακή φορώντας μπλε ρουά σατέν φούστα, μαύρο τοπ και ογκώδη κοσμήματα. Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη ασχολείται µε τη ναυτιλία, ενώ στο παρελθόν υπήρξε ιδιοκτήτρια του Νοσοκομείου Υγεία.



Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων 

Οι φήμες θέλουν την επιχειρηματία και το γοητευτικό πρωταγωνιστή να γνωρίστηκαν μέσω κοινών τους φίλων. Λέγεται μάλιστα ότι από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους μόνο απαρατήρητοι δεν πέρασαν ο ένας στον άλλον. Το ζευγάρι δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, αποφεύγουν τα κοσμικά στέκια και γενικότερα τα events και προτιμούν να βρίσκονται μακριά από τα φλας της δημοσιότητας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε αναφερθεί ανοιχτά στην προσωπική του ζωή πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή «Όλα Γκουντ». Τότε είχε πει για τη νέα του σύντροφο: «Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Σκάρτο χρόνο. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά, δεν είναι σάχλα».

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει δώσει προτεραιότητα στα επαγγελματικά του και στην κόρη του, ενώ η Ιζαμπέλα Αρβανίτη, επίσης μητέρα ενός παιδιού, πήρε διαζύγιο πέρυσι από το δεύτερο σύζυγό της και τραγουδιστή, Αργύρη Κούκα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι λέγεται ότι πέρασε το καλοκαίρι του στη βίλα της επιχειρηματία στην Ύδρα, απολαμβάνοντας την απομόνωση χωρίς να δίνει στόχο. Στο νησί η Ιζαμπέλα Αρβανίτη διατηρεί ένα από τα ωραιότερα σπίτια φιλοξενώντας κατά καιρούς γνωστά ονόματα της εγχώριας αλλά και της διεθνούς showbiz. Η κ. Αρβανίτη έχει ιδιαίτερους δεσμούς και με το Αίγιο όπου διατηρεί σπίτι και το επισκέπτεται συχνά. Μάλιστα, το σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στο Αίγιο, το οποίο φιλοξενεί 40 παιδιά, είναι δωρεά της κυρίας Αρβανίτη στη μνήμη των γονιών της. «Φαίνεται ότι ο ένας βρήκε στον άλλον το άλλο του μισό», λέει ο πολύ στενός φιλικός κύκλος που γνωρίζει για το love story της κοσμικής Αθήνας και υποστηρίζει ότι «Μπορεί να μην καταλήξει στην εκκλησία, αλλά σίγουρα θα κρατήσει για πολύ καιρό».


*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time