Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη στο Mega βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση αλλά και τα όσα σχεδιάζει για το μέλλον.

Ο ηθοποιός γεννήθηκε για το θέατρο και από νωρίς αποδέχτηκε πως θα ταχθεί με την τέχνη.

Παρ΄όλα αυτά δηλώνει πως η ζωή του δεν είναι το θέατρο. Όταν τα φώτα κλείνουν επιλέγει διάγει τον βίο του ακούγοντας το ένστικτό του για τα ουσιαστικά πράγματα της ζωής.

«Έγιναν κάποια πράγματα που με ταρακούνησαν και συνειδητοποίησα ότι αυτό που μετράει είναι να είσαι καλά, να έχεις ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Θέλω να περάσω τη ζωή μου όμορφα και γλυκά» είπε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Είχε πει πως αν μέχρι τα 30 αν δεν τα κατάφερνε στην υποκριτική θα ακολουθούσε ένα οποιοδήποτε επάγγελμα για τα προς το ζην. Όμως, η επιτυχία του χτύπησε την πόρτα κι έτσι έγραψε χρυσές σελίδες τόσο στην τηλεόραση όσο και στο σανίδι.

Παίζοντας στο θέατρο και δοκιμάζοντας συνεχώς τα όριά του νιώθει ζωντανός, όπως δηλώνει. Λατρεύει να τεστάρει τις δυνατότητές του και πάντα να εξερευνά νέους ορίζοντες δημιουργικότητας.

Το επόμενο διάστημα θα τον απολαύσουμε ως τον «Κουρέα της Σεβίλλης» στο θέατρο Ακροπόλ. Μία παράσταση για την οποία ανυπομονεί καθώς όπως αναφέρει παίζοντας σε θεατρικά αλλοτινών εποχών νιώθει να ταξιδεύει μακριά από σύγχρονη και όχι και τόσο ευχάριστη πραγματικότητα.

«Θέλω να νιώθω ζωντανός, να δοκιμάζω τα όριά μου. Δεν θέλω να κάνω τίποτε εύκολο. Δεν ξέρω ποια είναι τα όριά μου, μακάρι να μην τα μάθω ποτέ. Είναι όμορφο που ταξιδεύω σε άλλες εποχές. Ειδικά στην εποχή που ζούμε που είναι τόσο δύσκολη, τόσο περίεργη, τόσο μη ανθρώπινη σε πολλά θέματα, εγώ είναι σαν να θέλω να ταξιδέψω και να πάρω και τον κόσμο μαζί μου να γελάσουμε. Είναι η ψυχοθεραπεία μου, το φευγιό μου» είπε.



«Τείνει να είναι αδερφός μου ο Φάνης κι αυτό είναι πολύ ωραίο».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στην «Ελένη» στο Mega και για το κινηματογραφικό σενάριο που έγραψε την περίοδο της καραντίνας.

Το καλοκαίρι θα γυριστεί η ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει και σε εκδοχή 5 επεισοδίων. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα σκηνοθετήσει κιόλας!

«Ο Γιος της Θάλασσας», θα λέγεται, και θα είναι μια μια κωμική περιπέτεια από τον 17ο αιώνα στο Αιγαίο, με πειρατές, σκλάβους.

Αλλά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλος θα τον δούμε και στην Καρτ Ποστάλ της ΕΡΤ, μια σειρά βασισμένη στο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ!