Ανδρέας Παπαδόπουλος
Ανδρέας Παπαδόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
viky-kavoyra-to-apisteyto-trakarisma-poy-epathe
Lifestyle

H Βίκυ Κάβουρα αποκαλύπτει τι ψάχνει σε έναν σύντροφο

Η ηθοποιός μιλά στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για την προσωπική της ζωή και εξηγεί πως ο χαρακτήρας του πατερά της επηρεάζει τις επιλογές της στους συντρόφους της.

Η Βίκυ Κάβουρα μιλά στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για την προσωπική της ζωή και εξηγεί πως ο χαρακτήρας του πατερά της επηρεάζει τις επιλογές της στους συντρόφους της.

«Οι γονείς μου και ο αδελφός μου είναι οι μονοί άνθρωποι που θέλω να μιλάω καθημερινά και εμπιστεύομαι», δήλωσε η ηθοποιός για τη στενή σχέση που έχει με την οικογένεια της.

«Ο μπαμπάς μου, μου έχει αδυναμία αλλά είναι υπόγεια. Δεν εκδηλώνεται. Έχω πει στον μπαμπά μου να εκδηλώνει τα συναισθήματα του για μένα ώστε να βρω και συντρόφους που θα κάνουν το ίδιο», ανέφερε για τον πατέρα της.

Η ίδια αποκάλυψε τι ψάχνει σε ένα σύντροφο:

«Ψάχνουμε στους συντρόφους μας τον μπαμπά μας και όσο πιο πολύ μοιάζει τόσο πιο πολύ κολλάμε» και συνεχίζει:

«Οι πρώην σύντροφοι και οι φίλες μου ήταν άνθρωποι που δεν εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους και δεν μου αρέσει αυτό. Δεν είναι ντροπή να εκδηλώσεις τον θαυμασμό σου και να πεις ότι είσαι ερωτευμένος», σημείωσε η ηθοποιός για τη σημασία των συναισθημάτων στις προσωπικές σχέσεις.

«Νιώθω ότι αν οι γονείς μου ήταν ηθοποιοί, θα είχα καλύτερη αντιμετώπιση», τόνισε για την επαγγελματική της ζωή.

«Σε μια φωτογραφία μου με μαγιό θα γράψουν η σέξι κορμάρα ενώ για κάποια άλλη με την ιδιά πόζα θα πουν ότι πήγε οικογενειακές διακοπές», ανέφερε για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

«Μπαίνεις στο διαδίκτυο πατάς το όνομα μου και σου βγάζει 100 ανθρώπους που έχω βγει», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Έχω αφήσει πίσω το προσωπικό κομμάτι γιατί είμαι στον αγώνα της επιβίωσης. Έχω κάνει δυο σχέσεις στα 33 μου χρονιά», ανέφερε η Βίκυ Κάβουρα για την προσωπική της ζωή.

«Αν είχα κάνει οικογένεια, θα είχα διαφορετική αντιμετώπιση. Δεν θα κάνω όμως παιδί για να μην μου χρεώνουν συντρόφους», σημείωσε πως δεν την αφορούν τα δημοσιεύματα, άλλα οι ουσιαστικές σχέσεις.