Η αγαπημένη σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη μοιράστηκε μέσω του Instagram δύο όμορφες φωτογραφίες με τις κόρες της, που έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι κυριολεκτικά κούκλες.

Η Σίλια Κριθαριώτη έχει μεγάλη αδυναμία στις δίδυμες κόρες της, Ειρήνη και Ελισάβετ, αλλά και τον γιο της, Παναγιώτη, τους οποίους έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε, είδαμε την μία από τις δύο κόρες της κορυφαίας Ελληνίδας σχεδιάστριας, Ελισάβετ, να απολαμβάνει το κοκτέιλ της, με ένα μαύρο ζιβάγκο, κόκκινο μανικιούρ και κομψό μακιγιάζ, η οποία όπως φαίνεται έχει ανοίξει αρκετά το χρώμα των μαλλιών της.



Η Σίλια Κριθαριώτη σε επόμενο story της βλέπουμε την κόρη της Ειρήνη να ποζάρει σε μια mirror selfie με ένα αρκετά εκκεντρικό και rock σύνολο, έχοντας επιλέξει ένα σκισμένο denim σε σκούρα απόχρωση και το περίφημο cropped cardigan του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή Jacquemus, με το χρυσό κούμπωμα στο στήθος, που έχει κατακλύσει το instagram feed μας. Συνδύασε το όλο σύνολο με ένα sheep skin πανωφόρι σε γκρι απόχρωση, όπως και το υπόλοιπο look.



Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, η λατρεμένη σχεδιάστρια μόδας δεν συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram και προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.