Μπορεί ο διεθνής Τύπος κατά καιρούς µε διάφορα πονηρά δηµοσιεύµατα να θέλει τις σχέσεις τους στον πάγο και να το αποδίδει σε µια απόσταση µεταξύ τους, ωστόσο οι δυο τους απέδειξαν ότι πρόκειται για φήµες και ανυπόστατα σενάρια. Είναι συννυφάδες και αχώριστες, διαρρέει από το περιβάλλον τους, και τουλάχιστον έτσι φαίνεται και στις δηµόσιες εµφανίσεις τους.

Ο λόγος για την καλλονή Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγο του πρίγκιπα Νικόλαου, και τη Μαρί Σαντάλ, σύζυγο του πρίγκιπα Παύλου, τις οποίες ο φωτογραφικός φακός εντόπισε µαζί µε τους συζύγους τους στην οδό Βουκουρεστίου, σε µια χαλαρή έξοδο, αφού είχαν πάει σε ένα από τα αγαπηµένα τους στέκια, το «Athenee».



Στυλιστικές επιλογές

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες, που φηµίζονται για τις στυλιστικές επιλογές τους, επέλεξαν να ντυθούν και παρόµοια, κάνοντας µια all time classic εµφάνιση: Blue jean, λευκό πουκάµισο και πανωφόρι. Εντελώς άβαφες, χωρίς ίχνος make-up, αλλά πάντα κοµψές, δεν έδειξαν καθόλου να ενοχλούνται από τα φωτογραφικά φλας των παπαράτσι και βεβαίως µε τη συµπεριφορά τους διέψευσαν τις κακές γλώσσες του εξωτερικού.