Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη για τον νέο κύκλο του Survivor.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του James Καφετζή που ανέφερε πως το φετινό Survivor δεν θα τα πάει τόσο καλά στους πίνακες τηλεθέασης.

«Στο τρέιλερ του Survivor εστιάζουμε στους παίκτες, στην προσπάθειά τους και στην εμπειρία που είναι μοναδική. Να έρθετε να τη ζήσετε. Είπε ο James και ο Νίκος για τα νούμερα; Α πα πα μαυρόγατες. Να το έλεγε η Μεσσαροπούλου ή η Αφροδίτη Γραμμέλη να το πάρω στα σοβαρά.

Εντάξει τα παιδιά να κάνουν υπομονή, αν ποτέ γίνει το All Star να κάτσουν πάνω από το τηλέφωνό τους. Ήταν δύο παίκτες που έγραψαν. Έπεσαν τα νούμερα τηλεθέασης επειδή αποχώρησαν ο James με τον Νίκο;

Φαντάζομαι πως τα Χριστούγεννα θα με βρουν στον Άγιο Δομίνικο, αν ο προγραμματισμός είναι ίδιος με τον περσινό. Εκεί γύρω θα αναχωρήσουμε.

Θα αποχωριστώ τα τρία παιδιά και θα πάει το face time σύννεφο. Την μικρή θα την πάρω μαζί μου, γιατί θα κάνει τα πρώτα της βήματα. Κρίμα να μη τα δω. Ποτέ δεν ξέρεις για γάμο στον Άγιο Δομίνικο. Θα σας καλέσω.

Όποια ονόματα ακούγονται για το «Survivor», στο τέλος δεν ισχύουν. Αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο φίλοι celebrities μη τα λέτε δεξιά και αριστερά. Θα καείτε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ακολουθεί: