Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στο The 2Night Show όπου την περίμενε η… ιερά εξέταση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο οικοδεσπότης της έθεσε 10 καυτά ερωτήματα κι εκείνη απάντησε με ειλικρίνεια μεν αλλά και φειδώ δε στα πάντα.

Για τη σχέση της με τον Snik μετά τον χωρισμό τους ανέφερε πως «Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξεκινάει κάτι με πολλή αγάπη, γιατί να μην τελειώσει με αγάπη; Κάποια στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα “θέλω” σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αγάπη φεύγει. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν τελειώνει πάντα, επειδή έγινε κάτι κακό ή με τσακωμό, μπορεί να τελείωσε, γιατί μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο στο μέλλον».

Εξίσου καυτή ερώτηση ήταν και το κεφάλαιο «Βίκυ Καγιά». Η παρουσιάστρια του Style me up απάντησε πως δεν κρατά κακίες και πως όσα έγιναν ανήκουν στο παρελθον.

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ζούμε σε μία μικρή χώρα και δουλεύουμε σε έναν μικρό χώρο. Γιατί με ρωτάτε; Αφού ξέρετε ποια είναι η αλήθεια. Κλείνω ένα θέμα που δεν δημιούργησα και ποτέ δεν με αφορούσε . Επί επαγγελματικού με πλήγωσε το θέμα του GNTM επί προσωπικού δεν κρατάω κακίες μπαίνω στη θέση του άλλου γιατί μπορεί να φερθούμε με τρόπο που δεν θα έπρεπε».

«Άντεχα και περισσότερο στο GNTM, είμαι επαγγελματίας, και κάνω τη δουλειά μου 100%. Είμαι ένα κορίτσι που μου δόθηκε μία ευκαιρία και την άρπαξα από τα μαλλιά».

«Όταν με ενοχλεί κάποιος, θέλω να το λέω στον ίδιο. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία, δεν είχα ποτέ το περιθώριο γενικά».

Αδικημένη δήλωσε πως δεν ένιωσε με το τέλος του Pop Up που δεν συνεχίστηκε για δεύτερη χρονιά. «Αδικημένη δεν νιώθω μέσα σε τρεισήμισι χρόνια μου ε΄χουν δοθεί πάρα πολλές ευκαιρίες τηλεοπτικά. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους όσους συμμετείχαμε σε αυτό. Υπήρχαν προβλήματα από πριν ξεκινήσουμε. Όπως ότι έκανε μισή πρόβα και στην πρεμιέρα έκανα τον σταυρό μου».

Σε υποθετική ερώτηση για την ιδανική ομάδα που θα την πλαισίωνε σε μία εκπομπή ανέφερε το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Έλενας Χριστοπούλου.

 

Τέλος, για τα όσα έχουν γραφτεί σχετικά με τα κιλά της εξήγησε: «Είμαι απόλυτα υγιής. Με γνωρίσατε σε μία διαφορετική συνθήκη από την πραγματικότητα. Ήμουν πάντα αδύνατη, αυτό είναι το σκαρί μου. Δεν ήμουν καλά και έλεγαν ότι είμαι έγκυος, γιατί είχα κιλά παραπάνω. τώρα επανήλθα στα κιλά μου».