Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
1-kyriazis-barba-mazi-video__1_
Lifestyle

Χρήστος Κυριαζής - «Έχω κλάψει» - Ο έρωτας με την Βάνα Μπάμπα και το γλυκό φιλί στην πίστα (Βίντεο)

Είναι αστικός μύθος ότι το τραγούδι «Έχω κλάψει» ήταν γραμμένο μετά τον χωρισμό του Χρήστου Κυριαζή από την Βάνα Μπάρμπα - Δείτε μια τρυφερή στιγμή με την Βάνα Μπάρμπα, και το γλυκό φιλί της στον Χρήστο Κυριαζή πάνω στην πίστα, το 2016.

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών αφήνοντας πίσω του τραγούδια που χαρακτήρισαν μια ολόκληρη εποχή.

Τα περισσότερα τραγούδια του είναι γραμμένα για εμπειρίες που είχε ο ίδιος ζήσει και αυτός είναι ένας από λόγους που είχαν τέτοια επιτυχία.

Το 1992, πριν ο Χρήστος Κυριαζής δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, και κυκλοφόρησε τον δίσκο «Μου θυμίζεις τη μάνα μου» και η καριέρα του απογειώνεται.

Τότε ζούσε και έναν μεγάλο έρωτα με την Βάνα Μπάρμπα, για την οποία είχε γράψει ένα από τα ωραιότερα τραγούδια του.

Δείτε ακόμη: Χρήστος Κυριαζής - Στην τελευταία του συνέντευξη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Το άγνωστο περιστατικό με Βλάση Μπονάτσο και Μ. Χατζιδάκι

Μεγάλος έρωτας, σχέση ζωής
Η σχέση του Χρήστου Κυριαζή και της Βάνας Μπάρμπα έμεινε στα χρονικά. Μεγάλος έρωτας, τραγούδια, αφιερώσεις, δύσκολος χωρισμός αλλά στο τέλος προέκυψε μια δυνατή φιλία και μια σχέση ζωής.

Ο ίδιος είχε περιγράψει την γνωριμία και τη σχέση τους σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει. «Εγώ ήμουν παντρεμένος. Σε εξόδους τυχαία έβλεπα τη Βάνα. Χωρίζω. Κάποια στιγμή έχω μια άλλη σχέση. Κάποτε, δεν ξέρω πώς γίνεται, ήμαστε καλεσμένοι σε θέατρο, τσακωθήκαμε με την τότε σύντροφό μου, φεύγω και όπως φεύγω πέφτει πάνω μου η Βάνα. Εγώ τότε είχα και ένα μουσικό καφενείο στην Καστέλα. Μου τηλεφωνάει η κοπέλα που είχα εκεί: Έλα στο μαγαζί, έχει έρθει με παρέα η Βάνα Μπάρμπα. Πάω εκεί, ωραία τύπισσα, ωραία παρέα, και με κάλεσε να πάμε μαζί στο χωριό της, στο Ασπροκλήσι, στην Ήπειρο Έτσι ξεκίνησε η ιστορία».

Ο έρωτας τους γίνεται πρωτοσέλιδο, ο Χρήστος Κυριαζής γράφει τεράστιες επιτυχίες και ο χωρισμός τους γίνεται θέμα σε όλα τα περιοδικά.

Δείτε ακόμη: Η Βάνα Μπάρμπα στη Σάσα -O Χρήστος Κυριαζής ήταν κομμάτι της ζωής μου και με έμαθε πολλά

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Βάνα Μπάρμπα είχε δηλώσει για τον Χρήστο Κυριαζή:
«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές».

Το συγκλονιστικό τραγούδι «Έχω κλάψει» που συντρόφευσε εκατοντάδες χωρισμού από την ημέρα κυκλοφορίας είναι γραμμένο για την Βάνα Μπάρμπα η οποία μάλιστα και πρωταγωνιστεί και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η σχέση παρέμεινε πολύ καλή ακόμα και μετά τον χωρισμό τους. Έμειναν δύο καλοί φίλοι και είχαν επαφή μέχρι το τέλος του τραγουδιστή.

Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που ο Χρήστος Κυριαζής το 2016 τραγουδάει στην «Άνοδο» το «Έχω κλάψει», τραγούδι, που όπως λέγεται είχε γράψει για την Βάνα Μπάρμπα, ενώ εκείνη βρίσκεται στο μαγαζί.

Η Βάνα Μπάρμπα στην αρχή πετάει λουλούδια αλλά στη συνέχεια ανεβαίνει στην πίστα, στέκεται δίπλα του, τραγουδάει μαζί του και στο τέλος του τραγουδιού του δίνει ένα γλυκό φιλί την ώρα που το κοινό χειροκροτεί για το στιγμιότυπο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: