Η Ελένη Φωτοπούλου σε μια σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση αλλά και την παρεξήγησή της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Η αποχώρησή μου από την τηλεόραση ήταν απότομη. Βρισκόμουν σε ένα κανάλι το οποίο έκλεισε και ξαφνικά έμεινα εκτός. Συνειδητή ήταν η επιλογή του να μην επιστρέψω αμέσως και να αξιοποιήσω τον χρόνο που είχα για να κάνω άλλα πράγματα», είπε αρχικά η Ελένη Φωτοπούλου για την περίοδο που βρέθηκε στο Alter.

Η Ελένη Φωτοπούλου για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη
«Με την Ελένη είχα περάσει πολύ όμορφα χρόνια, είχαμε μια όμορφη συνεργασία, είχαμε περάσει πολύ καλά. Η συνεργασία μας έληξε άδοξα. Αυτό έχει να κάνει και με δικούς μου κακούς χειρισμούς, έχει να κάνει με την κακή στιγμή. Όταν είσαι ένα νέο κορίτσι και είσαι μέσα στα πράγματα χωρίς μεγάλη εμπειρία το γιγαντώνεις όλο αυτό το πράγμα στο μυαλό σου, το κάνεις τεράστιο ενώ δεν είναι», δήλωσε.

Όσο για την αποχώρησή της και τα όσα ακολούθησαν η Ελένη Φωτοπούλου ανέφερε: «Δεν αναγκάστηκα να φύγω, έφυγα οικειοθελώς για ένα περιστατικό που δεν ήταν σημαντικό και το έκανα μεγάλο και από αυτό το μεγάλο προέκυψε μια απόφαση η οποία δεν μου στοίχισε γιατί συνέχισα να δουλεύω. Μου στοίχισε όμως μέσα μου».

Η Ελένη Φωτοπούλου για τη συνάντησή της με την Ελένη Μενεγάκη
«Με την Ελένη συναντηθήκαμε αφού είχαν περάσει κάποια χρόνια και μιλήσαμε για όσα είχαν συμβεί τότε. Πάντα την εκτιμούσα και την εκτιμώ διπλά μετά από εκείνη τη συνάντηση», αποκάλυψε η Ελένη Φωτοπούλου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα στα βίντεο που ακολουθούν:




Έχω έναν σύντροφο ζωής με γεναιοδωρία ψυχής



Νομίζω πως είμαι αρκετά αυστηρή μαμά