Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Νατάσα Ράγιου το απόγευμα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για το διαζύγιό της αλλά και για τη νέα της σχέση με Ιταλό αρχιτέκτονα που ζει στην Πάτρα.

«Ο Τζιοβάνι είναι ο Ιταλός τυφώνας που μπήκε στη ζωή μου. Γνώρισα τον άνθρωπο της ζωής μου. Δεν τον βρήκα, με βρήκε. Είμαστε ο ένας το ολόκληρο του άλλου. Είτε τον γνώριζα στα 18 είτε στα 65 θα ήμασταν μαζί. Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι ήρεμη και συνειδητοποιημένη, είπε αρχικά η Νατάσα Ράγιου.

Και πρόσθεσε:  «Γνωριστήκαμε σε ένα κλαμπ της Πάτρας. Δεν με γνώριζε. Μετά την πρώτη γνωριμία μου έκανε αίτημα φιλίας στο Facebook. Googlaρε και είδε ό,τι υπήρχε για μένα. Καθόταν επί τρία χρόνια και παρακολουθούσε και έμαθε τα πάντα για μένα».
Μετά από τρία χρόνια πήγα σε κάτι εγκαίνια. Με ξεναγούσε στον χώρο και ένιωθα vibes στον αέρα. Ζω 2,5 χρόνια με τον Τζιοβάνι στη Ρόδο. Ξέρω πώς είναι να απλώνεις ρούχα. Σιδερώνω. Έμαθα να μαγειρεύω. Ζω πράγματα που δεν περίμενα να κάνω. Ακούγονται χαζά αλλά δεν ήξερα να τα κάνω»,
ανέφερε ηΝατάσα Ράγιου.

Μάλιστα όπως η ίδια αποκάλυψε πως ο νέος της σύντροφος έχει την αποδοχή του γιου της, ο οποίος είναι φοιτητής στην Αγγλία.
«Ήταν να παντρευτούμε στο Positano το καλοκαίρι του κορονοϊού. Αλλά πού; Το φοβερό είναι ότι θέλει εκείνος να παντρευτούμε. Εμένα δεν με νοιάζει. Επειδή είναι καθολικός θέλει και καθολικό και ορθόδοξο γάμο».