Καλεσμένος στο «Πρωινό» ήταν σήμερα, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα το, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εποχή που είχε αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή στη «Φωλιά των Κου Κου».

Όπως ξεκαθάρισε, «δεν ξανακάνω πρωινό γιατί δεν μπορώ να κοιμάμαι τέσσερις ώρες και δεν μπορώ να μην κάνω θέατρο και μυθοπλασία στην τηλεόραση».

Τη στιγμή εκείνη ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μια διευκρινιστική ερώτηση, με τον Κρατερό Κατσούλη όμως να την αντιστρέφει και να δημιουργεί έναν σχετικό προβληματισμό στους παρουσιαστές και περισσότερο στη Φαίη Σκορδά.


Αναλυτικά ο διάλογος

Γιώργος: Θα μπορούσατε να κάνετε εκπομπή μαζί με την Κατερίνα όντες χωρισμένοι; Όπως, ας πούμε, κάνουμε εμείς με την Φαίη τώρα εδώ.

Κρατερός: Εσείς σας πετυχαίνει;

Γιώργος: Νομίζω πως ναι.

Κρατερός: Η Φαίη δεν μιλάει.

Γιώργος: Εγώ πιστεύω ναι.

Κρατερός: Μιλάς μόνο εσύ όμως, η Φαίη δεν λέει κουβέντα. Δεν σας βλέπω να είστε πολύ σίγουροι γι’ αυτό το πράγμα.

Φαίη: Απλώς σκεφτόμουν ότι χρειάζεται ένας μεταβατικός χρόνος. Δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη, είναι δύσκολο.

Γιώργος: Εμείς σταματήσαμε να κάνουμε το Πρωινό επειδή χωρίσαμε. Τώρα που πέρασαν 6 χρόνια, νομίζω ότι βλέπουμε ο ένας τον άλλον σαν
συνεργάτη.

Κρατερός: Θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί, απλώς θα έπρεπε να είναι μια εκπομπή που να έχει ενδιαφέρον, να είναι πρόκληση και για μένα.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε και για τις ερωτήσεις που δέχεται για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου.