Με την Κατερίνα Καραβάτου να έχει αυτήν τη στιγμή το προβάδισμα για τη θέση της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» της επόμενης σεζόν ξεκίνησαν και ακούγονται και άλλα ονόματα εντός και εκτός ΑΝΤ1. Καθοριστικό ρόλο στην επιλογή θα έχει η τελική δομή της εκπομπής. Αν δηλαδή ο Γιώργος Λιάγκας θα έχει μια ισότιμη ή σχεδόν ισότιμη συμπαρουσιάστρια, αυτή θα είναι η Κατερίνα Καραβάτου.

Εάν ο σταθμός πάει στη λύση του Λιάγκα κεντρικού παρουσιαστή, τότε θα προχωρήσουν σε άλλη λύση για τη γυναίκα της εκπομπής. Μια σκέψη των τελευταίων ωρών είναι ο Γιώργος Λιάγκας να αναλάβει μόνος του την παρουσίαση του «Πρωινού» και κατά τη διάρκεια της εκπομπής να μπαίνει στο πλατό και η συμπαρουσιάστριά του.

Ποια θα είναι όμως αυτή; Ψηλά στη λίστα βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού, όμως δίπλα της υπάρχουν δύο ακόμα γυναικείες παρουσίες. Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή και την Ντορέττα Παπαδημητρίου! Η πρώτη μάλιστα ίσως έχει και προβάδισμα, καθότι φαίνεται να είναι ένα πρόσωπο της αρεσκείας του Γιώργου Λιάγκα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η τελική επιλογή αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, ούτως ώστε να κλείσει το πάνελ της νέας, αρκετά διαφοροποιημένης, εκπομπής.