Ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του Πετρή στη σειρά Σασμός του Alpha, βρέθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα. Ο ηθοποιός, ξεκαθάρισε, αρχικά, τις φήμες πως πηγαίνει στο Survivor.

«Μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση», είπε ο Κώστας Νικούλι.

Για την καταγωγή του, ο Κώστας Νικούλι εξομολογήθηκε: «Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Θυμάμαι από μικρός ότι η ταυτότητά μου δεν ήταν μπλε, ήταν ροζ και έγραφε πάνω Νικούλι και πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί για να πιάσουμε σειρά.

Πάντα έκανα διακοπές στην Αλβανία το καλοκαίρι. Μας έπαιρνε ο παππούς μου 1η Ιουνίου και μας έφερνε μέσα Σεπτέμβρη. Μιλάω τη γλώσσα, αλλά όχι με τόση άνεση».

Για τη συμμετοχή του στη σειρά ανέφερε ότι «για εμένα είναι κέρδος που βρέθηκα με αυτούς τους ηθοποιούς και τους συνεργάτες είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να έχει ένας νεαρός ηθοποιός και το βλέπω και πώς συνεχίζει, μου έχει δώσει τα καλύτερα εφόδια να πάω παρακάτω».

Ο ηθοποιός αποχαιρέτησε – προς το παρόν – τον «Σασμό» αφού στα επόμενα επεισόδια ο «Πετρής» θα πέσει νεκρός από τα χέρια του Αστέρη ανοίγοντας έναν νέο κύκλο αίματος στο χωριό.

Έτσι αποκάλυψε πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανε γύρισμα. «Την προηγούμενη εβδομάδα» είπε.

«Το αστείο είναι ότι πολλές φορές είμαι έξω σε κάποια ταβέρνα και αρχίζω να μιλάω δυνατά και ακούνε τις εξελίξεις και μένουν κοκαλωμένοι».

Χαίρεται με την αγάπη του κόσμου όπως εξομολογήθηκε και μένει στα θετικά της δημοφιλίας που απολαμβάνει χωρίς να καβαλάει το καλάμι.