Στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μίλησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας και τοποθετήθηκε επί της απώλειας του νεαρού ταλαντούχου ηθοποιού, Πάνου Νάτση, η οποία σκόρπισε τη θλίψη τόσο στο οικογενειακό του περιβάλλον όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως η οικογένεια του αδικοχαμένου ηθοποιού δεν επιθυμεί τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους στο τελευταίο «αντίο» ενώ έκανε γνωστό πως η κηδεία του Πάνου Νάτση δε θα γίνει τελικά στη Νίκαια, αλλά στο νεκροταφείο Σχιστού στις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Σαν οικογένεια ηθοποιών είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί χάθηκε μια ελπίδα του θεάτρου. Αυτό το παιδί είχε τις προδιαγραφές για να γίνει ένας πολύ καλός πρωταγωνιστής, ένας σπουδαίος ηθοποιός και ξαφνικά πάνω στο πικ της καριέρας του χάθηκε… Θα είναι πρωταγωνιστής στο νέο σήριαλ του Καπουτζίδη.

Η οικογένεια δεν θέλει ούτε κάμερες να έρθουν στο κοιμητήριο, ούτε στεφάνια και λουλούδια. Να πάνε τα λεφτά στην οργάνωση για τις κακοποιημένες γυναίκες. Εγώ μιλάω σαν εκπρόσωπος της οικογένειας, μου τα διοχετεύει η σύντροφός του, η Διονυσία για να τα ανεβάζω στα social media. Και μάλιστα η νεκρώσιμος ακολουθία δεν θα γίνει στην Νίκαια, είναι στο νεκροταφείο Σχιστού στις 15:00» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

«Έτρεχε πολύ – Δεν φορούσε κράνος»

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως «Οι πληροφορίες λένε πως έτρεχε πολύ και δε φορούσε και το κράνος του. Το είχε στο χέρι...».

Στη συνέχεια ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε πως η σύντροφος του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, κλήθηκε για την αναγνώριση της σορού. Ωστόσο, εξ αρχής δε μπορούσε να αποδείξει ότι έχουν σχέση, καθώς δεν είναι παντρεμένοι. Έτσι επέστρεψε στο σπίτι και πήρε ένα ιατρικό έγγραφο που αποδείκνυε τον δεσμό τους. «Προσπάθησαν να βρουν τους συγγενείς οι Αξιωματικοί της τροχαίας, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Μάλιστα η μία αδερφή του αδικοχαμένου δεν μπορούσε να πάει γρήγορα. Έτσι κλήθηκε η σύντροφός του για την αναγνώριση. Δε μπορούσε να πιστοποιήσει τη σχέση που έχει με τον Πάνο Νάτση. Έτσι έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι και να βρει ένα ιατρικό έγγραφο που είχε τις υπογραφές και τα ονόματά τους και με αυτό το χαρτί της επέτρεψαν να δει και να αναγνωρίσει τη σορό» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «Δεν επιτρέπεται αν δεν είσαι συγγενής να πας και να αναγνωρίσεις τον νεκρό. Οι δύο άνθρωποι αυτοί - δε μπορώ να το πω κιόλας - επειδή είχαν αποφασίσει να ζήσουν μία κοινή ζωή, έκαναν όνειρα για οικογένεια. Και έκαναν όνειρα για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Είχαν ξεκινήσει μία διαδικασία που πιστοποιούσε ότι οι δύο άνθρωποι ξεκινούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Δε μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Με αυτό το χαρτί πήγε η Διονυσία στο νεκροτομείο».

Δείτε το σχετικό βίντεο