Στο αυτοκίνητό του ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, το πρωινό της Παρασκευής 09/02/2024, όταν τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει τόσο για τις επερχόμενες εκλογές του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών όσο και το σχόλιο που έκανε για εκείνον ο συνάδελφος του, Τάσος Κωστής.

Δείτε ακόμη - Τάσος Κωστής: Η σύζυγός του δίνει μάχη με τον καρκίνο – "Το παλεύουμε, έχουμε κλάψει, έχουμε πέσει κάτω" (Βίντεο)


Σπύρος Μπιμπίλας:Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Τάσος Κωστής

«Έγινε και αυτός βολευτής» είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Κωστής στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου κάτι το οποίο ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν το άφησε αναπάντητο «Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Τάσος Κωστής, αλήθεια. Είναι και φίλος μου. Αδιαφορώ. Ξέρει πόσα χρήματα, από αυτά που παίρνουμε, δίνουμε στο κόμμα μας; Δεν το ξέρει μάλλον».

«Απλά να ξέρετε ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ τρέχει όλη την ημέρα και δεν πληρώνεται από πουθενά. Αυτό για κάποιους που νομίζουν ότι εμείς βολευόμαστε με κάποιες θέσεις», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δεν έχω δικαίωμα να ξαναγίνω πρόεδρος του ΣΕΗ

«Οι εκλογές του Σωματείου μας είναι σε δυόμισι μήνες από τώρα. Μπορεί να βάλω εγώ υποψηφιότητα αλλά δεν έχω δικαίωμα να ξαναγίνω πρόεδρος γιατί το καταστατικό μας λέει ότι, αν είσαι για δυο διετίες πρόεδρος, δεν μπορείς να βάλεις ξανά υποψηφιότητα» υπογράμμισε, στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: