Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου,  σε ηλικία μόλις 31 ετών. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό ο Πάνος Νάτσης επέστρεφε σπίτι του ενώ βρισκόταν στο πάρτι γενεθλίων της φίλης του και συνεργάτιδάς του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, το οποίο είχε διοργανώσει ο ίδιος.

Η ηθοποιός, έξι ημέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη έκανε repost το βίντεο της Ντάνης Γιαννακοπούλου.

«Φίλε μου αγαπημένε, συνοδοιπόρε στη τέχνη και στη ζωή μου, δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω, ούτε μπορώ να σου πω αντίο. Προτιμώ να σε σκέφτομαι κάπου χαμένο σε πολύωρα γυρίσματα, κάπου να κυνηγάς το όνειρο σου.

Το όνειρο μας. Αυτή την αγνή δικαίωση της υποκριτικής μας τέχνης, όπως την οραματιζόμασταν ως παιδιά στο πρώτο έτος του τέχνης. Σ’ ευχαριστώ που γέμισες με τόσο φως, χαμόγελο και αγάπη τα τελευταία 12 χρόνια. Τώρα θα έλεγες “μη μασάς ρε Ντανακι, μη μασάς, προχωράμε”. Μασάω όμως ρε Πάνο.

Το βίντεο είναι από το 2019 με την αγαπημένη Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Μας είχαν βάλει να κάτσουμε χωριστά, είχα νευριάσει και είχα συνέχεια τα μάτια μου πάνω σου. Μάλλον δεν τα είχα αρκετά. Σε περιμένω στα όνειρα μου» είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ντάνη Γιαννακοπούλου.