Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
1-sakis-rouvas-gia-apostolo-rouva-survivor
Lifestyle

Σάκης Ρουβάς για συμμετοχή αδελφού του στο Survivor: Τα έχασα μόλις τον είδα - Θα ήθελα να είμαι κι εγώ εκεί (Βίντεο)

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τη συμμετοχή του αδερφού του Απόστολου στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor - «Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα τον διαχειριστείς», είπε χαρακτηριστικά

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για πρώτη φορά στον αδερφό του, Απόστολο, που συμμετέχει στο Survivor.

Ειδικότερα, ο Σάκης Ρουβάς αναφερόμενος στην συμμετοχή του αδερφού του στο reality, αποκάλυψε πως ζηλεύει τα αγωνίσματα και, όπως είπε, θα ήθελε να ζήσει κι αυτός μια τέτοια εμπειρία.

Σχολίασε και την αφιέρωση του Απόστολου, ο οποίος μετά από μία νίκη σε αγώνισμα είχε μιλήσει με θερμά λόγια για τον αδερφό του, Σάκη.

«Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor. Συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Τον νιώθω τον Απόστολο, συγκινούμαι που τον βλέπω να είναι σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο, ό,τι και να λέμε αυτά που περνούν όλα τα παιδιά. Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου.

Είναι μια δυναμική κατάσταση, την οποία περνούν όλα τα παιδιά, όχι μόνο ο Απόστολος. Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ξανακοιμηθώ στα σανίδια. Ήταν πολύ συγκινητική η αφιέρωση», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν: