Είναι πολύ ερωτευµένοι, ταιριαστοί και τους αρέσει να µοιράζονται τρυφερές στιγµές τους στα social media!

Με αφορµή την ηµέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέξαµε πέντε σέξι ζευγάρια που αυτή την περίοδο είναι µέσα στα... µέλια και απολαµβάνουν την κάθε τους στιγµή.

Η πανέµορφη ηθοποιός ∆ανάη Παππά, που φέτος έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις µε τις ερµηνευτικές της ικανότητες στην επιτυχηµένη σειρά του Alpha «Σασµός», εδώ και τρία χρόνια διατηρεί δεσµό µε τον γοητευτικό επιχειρηµατία Λάµπρο Λάζαρη, ιδιοκτήτη του mexican restaurant «Tekila» στην Αθήνα. Εκείνος τη στηρίζει σε κάθε της βήµα, ενώ τον είδαµε και στο πλατό του «DWTS», όταν η αγαπηµένη του χόρεψε σε µια guest εµφάνιση κι εκείνος, ανάµεσα στο κοινό, την απόλαυσε, ξεχειλίζοντας από περηφάνια.



Πρόσφατα, η ∆ανάη Παππά και ο Λάµπρος Λάζαρης επέλεξαν να ταξιδέψουν στη Γαλλία, και πιο συγκεκριµένα στο Παρίσι. Μάλιστα, τόσο η ηθοποιός όσο και ο αγαπηµένος της φρόντισαν να δηµοσιεύσουν στα social media αρκετά βίντεο και εικόνες, δίνοντάς µας µια µικρή γεύση από το πώς περνούν στο ταξίδι τους.

Ερωτευµένοι και αχώριστοι είναι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Μάλιστα, το περασµένο καλοκαίρι ήταν ξεχωριστό για το ζευγάρι, αφού η παρουσιάστρια του «Κάτι ξαναψήνεται» γνώρισε τον επιχειρηµατία στους γονείς της. Μαζί ταξίδεψαν στη γενέτειρά της, τη Ρόδο, και πέρασαν αρκετές ηµέρες µε την οικογένειά της, αλλά και µε στενούς συγγενείς, που βρέθηκαν σπίτι της. Η σούπερ σέξι «Queen Dina» και ο επιχειρηµατίας λατρεύουν τις αποδράσεις και τους αρέσει να φωτογραφίζουν όλες τις οµορφιές που συναντούν. Η σχέση τους µετρά περίπου δύο χρόνια και, αφού ξεπέρασαν και µια µικρή κρίση, είναι τώρα πιο δεµένοι από ποτέ, µε την παρουσιάστρια να λάµπει σε κάθετης post.



Αναµφισβήτητα είναι από τα πιο όµορφα ζευγάρια της σόουµπιζ. Η Αθηνά Οικονοµάκου πριν από τρία χρόνια παντρεύτηκε µε θρησκευτικό γάµο τον Φίλιππο Μιχόπουλο, σε µια παραµυθένια τελετή στη Μύκονο, όπου τον γνώρισε. Η ίδια έχει αναφέρει πως «στην παραλία Φτελιά στη Μύκονο τον συνάντησα πρώτη φορά». Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιµο και τη Σιέννα, τα οποία αποτελούν και προτεραιότητά τους. Αν και πολλοί πίστευαν πως ο έρωτάς τους σύντοµα θα ξεφούσκωνε, εκείνοι είναι πιο ερωτευµένοι από ποτέ.



ΙΝFOGRAPHICS: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οσο για την Ιωάννα Τούνη και τον ∆ηµήτρη Αλεξάνδρου, είναι µαζί εδώ και µερικούς µήνες και κάνουν σχέδια για το µέλλον. Οι δυο τους µιλάνε µε τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δηµοσιεύσει στα social media προσωπικές στιγµές από την καθηµερινότητά τους. Συγκεκριµένα, ο ∆. Αλεξάνδρου, µία εβδοµάδα πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αποφάσισε να αγοράσει ένα µπουκέτο λουλούδια για την αγαπηµένη του, θέλοντας να της κάνει έκπληξη. «Το αγόρι µου µού πήρε λουλούδια και µου τα έχει αφήσει στο δωµάτιο. Ο γλυκούλης µου. Τι όµορφα», είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

Τη σχέση τους... Instagram official έκαναν η Αννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νοµικός -αδελφός της ∆ούκισσας- έκαναν και µάλιστα αναρτώντας τις πιο εντυπωσιακές και παθιασµένες φωτογραφίες. Το µοντέλο και παρουσιάστρια γνωρίστηκε µε τον αδελφό της ∆ούκισσας Νοµικού σε κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, η σχέση τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, αφού η ίδια δήλωσε πρόσφατα: «Παλαιότερα δεν δηµοσίευα φωτογραφίες, γιατί φοβόµουν µήπως χωρίσω. Τώρα δεν µε νοιάζει τίποτα. Είναι ιδανικός για να γίνει πατέρας του παιδιού µου».

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 12/2