Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν σε όσα υποστήριξε ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο γνωστός ηθοποιός, σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «κάποιος που κατά τα λεγόμενα του, έχει έρθει σε ερωτική επαφή με τη μισή Αθήνα, ειρωνεύεται μια τηλεοπτική σειρά, που λατρεύει το κοινό…..παλιό το κόλπο…..και βαρετό…».

«Η τηλεοπτική παραγωγή της σειράς για τον Άγιο Παΐσιο είναι παραγωγή της Μονής Βατοπεδίου. Παρόλο που δεν το λέει δημόσια η Μονή Βατοπεδίου, αυτό είναι φανερό, διότι η Μονή Βατοπεδίου είναι πίσω από το “Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός”. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Κανένα πρόβλημα που το MEGA πήρε τη σειρά. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η σειρά, για πρώτη φορά -και αυτό έχει να κάνει με τη λέξη απενοχοποίηση που χρησιμοποιώ στην ανάρτησή μου, για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά, ενώ έχουν γίνει πάρα πολλές αντίστοιχες ταινίες, τηλεοπτικές παραγωγές… υπήρχε μια μεγάλη παράδοση. Ποτέ όμως μέχρι τώρα αυτό το προϊόν δεν προσφέρθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως ιστορική σειρά», είναι κάποια από όσα δήλωσε για τη δημοφιλή σειρά ο Πέτρος Τατσόπουλος.