Ο Βασίλης Καπερνάρος, συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη, εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης 01/03/2022 στο «Happy Day» και εξέφρασε τις θέσεις του πελάτη του, μιλώντας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Θα βγαίνουμε στις τηλεοράσεις

«Εμείς θα βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, θα πάμε στα δικαστήρια να βρούμε το δίκιο μας, θα ολοκληρώσουμε όλη τη γκάμα των ελληνικών δικαστηρίων και θα προχωρήσουμε και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Δήλωση αυτή. Δεύτερον, θα βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, διότι οι άλλοι δεν πήγαν στα δικαστήρια για να διακριβωθεί η αλήθεια των όσων είπαν στις τηλεοράσεις, γιατί στις τηλεοράσεις δε βρίσκεις το δίκιο σου.

Στις τηλεοράσεις κάνεις αριβισμό, στα δικαστήρια βρίσκεις το δίκιο σου. Διότι από την τηλεόραση ο κόσμος δέχτηκε ότι ο Κιμούλης έπρεπε να είναι στην Τρίπολη» ανέφερε αρχικά ο κ. Βασίλης Καπερνάρος.

Υπογράμμισε ότι η Δώρα Χρυσικού δεν καταμαρτυρά ότι είδε η ίδια τον Γιώργου Κιμούλη να χτυπάει τη Ζέτα Δούκα. «Ο κ. Ψαρράς το είδε και δεν κάλεσε το ΕΚΑΒ, ούτε φώναξε στο θέατρο, ούτε φώναξε τους άλλους συνεργάτες, ούτε πήγαν τους άλλους συνεργάτες».

Μπορεί να υπήρξε ένταση

Για την Τζένη Ιωακειμμίδου και το περιστατικό που αφηγήθηκε ξανά στο Instagram, ο Βασίλης Καπερνάρος σημείωσε ότι «μπορεί να υπήρξε ένταση. Αυτό τι σημαίνει; Πήγαμε μιλήσαμε σε πολιτισμένο επίπεδο. Η κα Ιωακειμίδου κατανόησε, δέχτηκε τις εξηγήσεις, ήταν και ο κ. Παυλάκης, έκλεισε η διαφορά παρουσία μου και συνεχίστηκε η παράσταση. Πράγματι η κα Ιωακειμίδου λέει αλήθεια. Οι αλήθειες δεν κρύβονται».


Άνεργος εξαιτίας τηλεοπτικής καταδίκης

«Ο κύριος Κιμούλης είναι άνεργος αυτή τη στιγμή εξαιτίας της καταδίκης από την τηλεόραση, που βγήκε η κα Δούκα και οι άλλοι δύο δικοί της που θα αποδείξουμε ότι δεν ισχύουν. Σας λέω ότι πράγματι υπήρχαν διαφορές. Ας πούμε ότι είναι τελειομανής, δύστροπος, δε μπορείς να τον φωτογραφίζεις και να λες να πάει στην Τρίπολη» συνέχισε ο συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: