Ό Αλέξης Κούγιας απάντησε στην ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη, έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη

«Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας με ζουρλαίνει» είχε γράψει η παρουσιάστρια σε story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Η απάντηση Κούγια στην Συνατσάκη

«Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει;» ρώτησε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας τη ρεπόρτερ, με την ίδια να του απαντά πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει πολλές ιδιότητες, όπως παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer.

Ελπίζω να είναι φυσιολογική

«Που έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα» συνέχισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Έχουμε χάσει τη μπάλα

«Το είπα και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: