Θλίψη σκόρπισε στον χώρο των ΜΜΕ, ο θάνατος του Δημήτρη Κοντομηνά, σε ηλικία 83 ετών.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο  Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν πατέρας μιας κόρης και είχε αποκτήσει και δύο εγγόνια, ενώ στην επαγγελματική του καριέρα, για μια εικοσαετία ήταν, μεταξύ άλλων, συνιδιοκτήτης και μετέπειτα ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού Alpha και των ομότιτλων τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Παλιοί» και «νέοι» παρουσιαστές και δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού τον αποχαιρέτησαν με συγκινητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα έγραψε στο Instagram η Βίκυ Χατζηβασιλείου για να αποχαιρετήσει τον Δημήτρη Κοντομηνά, κάνοντας γνωστές λεπτομέρειες για τον τρόπο που έζησε το τελευταίο διάστημα της ζωής του.

«Έφυγε σήμερα το πρωί ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αγάπησε πολύ τις μπίζνες, τη χλιδή, τον @alphatv, τις γυναίκες, τους κόλακες. Ηταν extra large στον τρόπο που εργαζόταν, στη δοτικότητα στους αγαπημένους του, στην πολυτέλεια στους χώρους του, στο size από τα σακάκια του. Έφυγε extra small , 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος, χωρίς ούτε έναν συνεργάτη, ούτε μια σύντροφο, ούτε έναν συγγενή, ούτε έναν κολακα… Έζησε ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε. Του άξιζε καλύτερος θάνατος. Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και κυρίως το σεβασμό. Αντίο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαρία Νικόλτσιου

«Αντίο κουμπάρε μου….σε ευχαριστούμε για όλα. Οτι έκανες το έκανες..πολύ ..με την ψυχη σου…larger than life #rip», ήταν το αντίο της κουμπάρας και δημοσιογράφου του Δημήτρη Κοντομηνά. 

Σάκης Τανιμανίδης

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν δυναμικός, γενναιόδωρος, αυθόρμητος και πολυταξιδεμένος. Έφυγε μετά από μια δύσκολη μάχη που κράτησε δυόμιση χρόνια. Προσωπικά του είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξεκινήσω το ταξίδι μου στον alpha. #rip», έγραψε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Ελένη Τσολάκη

«Ένας υπέροχος άνθρωπος!!!
Ένας γενναιόδωρος εργοδότης!!!
Ευχαριστώ για την ευκαιρία,τη στήριξη,την αγάπη!!
Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ!!
Καλό ταξίδι!!!

Υγ.Με βαθιά εκτίμηση κ σεβασμό!», το μήνυμα της παρουσιάστριας.

Ναταλία Γερμανού

Με ένα λιτό post στο Instagram, η Ναταλία Γερμανού, εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον Δημήτρη Κοντονηνά.

«Θα σας θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη και αγάπη…», έγραψε χαρακτηριστικά.


Αντώνης Σρόιτερ

«Εζησε τη ζωη του στα κοκκινα. Δουλεψε σκληρα αλλα και απολαυσε τις χαρες του πλουτου του. Εκανε deals που αλλοι δεν τολμουσαν να σκεφτουν. Εζησε σαν μεγιστανας, πεθανε φτωχος. Του χρωσταω. Καλο ταξιδι Προεδρε», έγραψε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.

Αννίτα Πάνια

«Ήσουν ένας διεθνούς βεληνεκούς επιχειρηματίας, που ανάμεσα στα μήκη και στα πλάτη του πλανήτη πάντα έβρισκες το χρόνο και τη διάθεση, για τους ανθρώπους που γούσταρες, να γίνεσαι φίλος, αδελφός και προπάντων πολύτιμος σύμβουλος! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Δημήτρη…», έγραψε η παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της σημερινής εκπομπής, η παρουσιάστρια πήρε τον χρόνο της και ψάχνοντας τα λόγια της είπε το δικό της «αντίο» στον επιχειρηματία.

«Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου στην οικογένειά του και τους ανθρώπους που τον γνωρίσαμε, βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια για έναν άνθρωπο που τον είχα και θα τον έχω στην καρδιά μου» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ήταν πολύ ωραίος εργοδότης, πολύ ανοιχτός, πολύ ανθρώπινος, πολύ κανονικός. Πέρασα πολύ όμορφα τα 15 χρόνια που ήμουν κοντά του.

Μόνο με αγάπη θα τον σκέφτομαι και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχηθώ να έχει ένα “καλό ταξίδι”».

Γρηγόρης Γκουντάρας

Δήμος Βερύκιος

 ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

«Κύριε Κοντομηνά προλάβατε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητες! Ο Alpha υπήρξε ένα αληθινά ελεύθερο κανάλι επί των ημερών σας! Προσθέτω και το δικό μου ευχαριστώ! Καλό σας ταξίδι» έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το αντίο του Λάκη Λαζόπουλου στον Δημήτρη Κοντομηνά



ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ

"Ένας γλυκός άνθρωπος που πάντα με στήριζε και πάντα μου έλεγε όμορφα λόγια... Καλό ταξίδι Δημήτρη ????????"
 έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.