Πέθανε σε ηλικία 60 ετών η γνωστή επιχειρηματίας και υπέυθυνη δημοσίων σχέσεων Πόπη Χαριτάτου, ύστερα από πολύμηνη παραμονή στον νοσοκομείο.

Η Πόπη Χαριτάτου αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στο αναυπνευστικό, ενώ την τελευταία εβδομάδα επιδεινώθηκε η κατάσταση της, με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί στην εντατική, όμως δεν τα κατάφερε.

Η Πόπη Χαριτάτου ήταν σύζυγος του γνωστού ενδοκρινολόγου Σπύρου Παύλου, ενώ ήταν αγαπητή στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού είχε πολλούς φίλους, από τον χώρο της σοουμπίζ.

Μάλιστα ήδη στα social media γνωστά πρόσωπα της σοουμπίζ την αποχαιρετούν.

Ανάμεσα τους η κουμπάρα της και τραγουδίστρια, Έλενα ΓκρέκουΠόπη Χαριτάτου και ο Τέρενς Κουίκ έχουν βαφτίσει τον γιο της που έχει αποκτήσει με τον Βαλάντη), αλλά και η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.

Η Έλενα Γκρέκου συγκεκριμένα έκανε μια ανάρτηση στο στόρι της στο Instagram και έγραψε: " Αδερφούλα μου, κουμπάρα μου, ψυχή μου όμορφη, αρχόντισα μου, θα σαι θυμάμαι πάντα!! Καλό Παράδεισο!».

fdsdsdsd

































Με την σειρά της η Μάγδα Τσέγκου έκανε μια ανάρτηση και έγραψε: «Η Πόπη Χαριτάτου έφυγε σήμερα για τον ουρανό. Ποπάκι μου αγαπημένο, δεν σου βρηκα ούτε μια φωτογραφία μας από όλα τα χρόνια που να μην γελάς! Έτσι θα σε θυμόμαστε!Πέρασες δύσκολα αλλά πάντα ήσουν αισιόδοξη και είχες αγάπη και καλοσύνη».