Η πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Σασµός», ∆ανάη Παππά, και ο σύντροφός της, Λάµπρος Λάζαρης, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίεςτου «S», έκαναν το επόµενο βήµα στη σχέση τους.

Η πανέµορφη ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηµατίας µένουν κάτω από την ίδια στέγη στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα και πρόσφατα πραγµατοποίησαν ταξίδι στην Ιταλία, ενώ πριν από λίγες ηµέρες γιόρτασαν τα γενέθλια του Λάµπρου στο µαγαζί του στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, σύµφωνα µε πληροφορίες, η ηθοποιός έχει γνωρίσει και την οικογένειά του, που ζει στην Πρέβεζα και την εκτιµά πολύ, γιατί, εκτός από το ότι είναι ένα υπέροχο πλάσµα, βλέπουν και τον γιο τους απόλυτα ευτυχισµένο στο πλευρό της.

Η Δανάη σε παλιότερη συνέντευξή της είχε µιλήσει για τον σύντροφό της: «Αυτό που µε γοήτευσε πιο πολύ στον Λάµπρο είναι πως είναι εργασιοµανής - όχι µε την άποψη ότι δουλεύει από το πρωί µέχρι το βράδυ ασταµάτητα, αλλά ότι θέλει να γίνεται καλύτερος κάθε µέρα. Αυτό βοηθάει και εµένα, γιατί και εγώ είµαι έτσι µε τη δουλειά µου. Είναι πολύ ωραίο να µην έχεις γκρίνιες του τύπου “Α, πάλι δουλεύει”, “Γιατί να µην µπορούµε να φύγουµε”. Φτιάχνουµε λοιπόν το πρόγραµµά µας έτσι ώστε να µην πηγαίνει πίσω η δουλειά µας».

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 12/3