Μεγάλος ντόρος  γύρω από το όνομα του Σταθη Σχίζα  γίνεται τις τελευταίες  μέρες με αφορμή  τον τσακωμό του στο Survivor με τον Τάκη. Ο γοητευτικός αθλητής πάνω στο αγώνισμα του πέταξε το μπαλάκι ενώ στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη την οποία δεν δέχτηκε ο Τάκης.


Η Ειρήνη Δανιήλ γνωστή γυμνάστρια και personal trainer  celebrity, πολιτικών και αθλητών μιλά για τον φίλο της  και αθλητή της, καθώς γυμνάζεται στο γυμναστήριο της  και αποκαλύπτει ποιός… πραγματικά είναι «Πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο παιδί. Είδα το επεισόδιο με τον Τάκη , όπως τα βλέπω σχεδόν όλα καθώς θέλω να παρακολουθώ τον Στάθη.  Σίγουρα δεν το επικροτώ,  όπως και ο Στάθης το μετάνιωσε γι αυτό και ζήτησε  συγγνώμη. Και πάνω από όλα ζήτησε συγνώμη από τον εαυτό του.




 Μπορεί να συμβεί στον καθένα αυτό όμως. Μια έκρηξη πάνω στον αγώνα δεν δείχνει τον χαρακτήρα μας» δηλώνει η Ειρήνη Δανιήλ.  Πως είναι ο Στάθης εκτός Survivor; «Είναι πολύ γλυκός, έχει ένα καλό λόγο να πει για όλους, δίκαιος και… χαζομαπμας! Λατρεύει  τη κόρη του και μιλάει συχνά γι αυτή» αποκαλύπτει η  γνωστή personal trainer.  




Η Ειρήνη Δανιήλ  γυμνάζει και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Τι  απαντά  για τη σχέση τους; Είναι ζευγάρι; «Τους γνωρίζω καλά φυσικά και τους δυο. Έχει τύχει να συναντηθούν στο γυμναστήριο και ξέρω πως είναι καλοί φίλοι και εκτιμά ο ένας τον άλλον. Τώρα τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω… Τα προσωπικά τους είναι δική tους υπόθεση…» ολοκληρώνει.

Ο Στάθης Σχίζας είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες ενώ αρκετοί πιστεύουν πως θα μπορούσε να κερδίσει και το Survivor. Οι συμπαίκτες του δεν τον ψηφίζουν για αποχώρηση, είναι ήρεμη δύναμη ενώ γοητεύει το τηλεοπτικό κοινό.