Η 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα μείνει στην ιστορία του θεσμού και όχι για καλό λόγο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο  Κρις Ροκ ανέβηκε στη σκηνή των Όσκαρ για να παρουσιάσει το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ. Ήταν η στιγμή που ο παρουσιαστής έκανε ένα αστείο για τα κοντοκουρεμένα μαλλιά της Τζάντα Πίνκετ Σμιθ. Να σημειώσουμε ότι η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με την αλωπεκία και την απώλεια των μαλλιών της. Ο Κρις Ροκ σχολίασε ότι ανυπομονεί να την δει στο G.I. Jane 2 κα η κάμερα έπιασε εκείνη και τον σύζυγό της, Γουίλ Σμιθ να γελούν. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Ο Γουίλ Σμιθ όρμησε στη σκηνή των Όσκαρ, προχώρησε προς το μέρος του Κρις Ροκ και τον χαστούκισε. Στη ζωντανή μετάδοση από το ABC το στιγμιότυπο «κόπηκε» αλλά προβλήθηκε στην διαδικτυακή του εκδοχή. Αναπόφευκτα προκάλεσε φρενίτιδα στα social media.














Πώς όμως φτάσαμε μέχρι εδώ και τι πυροδότησε αυτό το άγριο ξέσπασμα του Σμιθ; Όλα ξεκινούν από την παθιασμένη ιστορίας αγάπης ανάμεσα στην Τζάντα και τον Γουίλ. Δεν είναι τυχαίο πως οι δυο τους αποτελούν ένα εμβληματικό ζευγάρι ενώ η οικογένειά τους ενσαρκώνει το αμερικανικό όνειρο. Σε είκοσι τρία χρόνια γάμου, ο κύριος και η κυρία Σμιθ έχουν αντιμετωπίσει πολλές καταιγίδες. Σε σημείο να τσαλακώνουν την αύρα της τελειότητας που τους περιβάλλει.

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Μετά από είκοσι τρία χρόνια γάμου και δύο παιδιά, η σχέση των δύο ηθοποιών βασίζεται πάνω απ’ όλα σε μια σταθερή φιλία, που ξεκίνησε το 1994. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, ο Γουίλ Σμιθ έμελλε να γίνει διάσημος μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Ο πρίγκιπας του Bel Air». Στα γυρίσματα της κωμικής σειράς, συναντά μια άλλη ηθοποιό, την όμορφη Τζάντα Πίνκετ. Αισθάνεται μια ανεξήγητη έλξη. Ωστόσο, υπάρχει ένα εμπόδιο. Είναι ήδη παντρεμένος με τη Σερί Ζαμπίνο και πατέρας του 2χρονου τότε Τρέι.

Ο Γουίλ Σμιθ και η οικογένειά του ξανά στην Ελλάδα για διακοπές - Design  Magazine

Η μοίρα ωστόσο κινεί τα νήματα αφού οι δυο τους θα συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά μέσα από τηλεοπτική οθόνη. Ο σταρ συνειδητοποιεί ότι η Τζάντα είναι πλασμένη για εκείνον βλέποντάς την στη σειρά «Ένας διαφορετικός κόσμος». «Τότε ήταν που κατάλαβα ότι δεν ήμουν με το άτομο με το οποίο έπρεπε να είμαι», θα εξομολογείται ο Σμιθ το 2018, στο podcast Red Table talk. «Ήμουν σε ένα μπάνιο εστιατορίου και έκλαιγα και γελούσα ανεξέλεγκτα, και ήξερα ότι η Τζάντα ήταν η γυναίκα με την οποία έπρεπε να είμαι, αλλά δεν χώρισα… Βγήκα, έκατσα με τη Ζαμπίνο και συνέχισα τη ζωή μου.

Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ έκανε ειδική θεραπεία και απέκτησε αιδοίο 16χρονης  – διαφορετικό

Το 1995 όταν η Σερί υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, ο σταρ τελικά δοκιμάζει την τύχη του με την Τζάντα. Αυτή του η απόφαση έφερε έναν γάμο που σήμερα θεωρείται από τους πιο αντισυμβατικούς αλλά και πολυσυζητημένος του Χόλιγουντ. Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 1997 όταν η Τζάντα ήταν λίγων μηνών έγκυος.

Ο Γουίλ Σμιθ ήξερε πως είχα δεσμό με τη γυναίκα του» | Athens Voice

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο GQ, ο Γουίλ Σμιθ μίλησε για τον γάμο του με την Τζάντα Πίνκετ. «Η γυναίκα μου δεν πίστεψε ποτέ στον συμβατικό γάμο… Η Τζάντα μεγάλωσε με έναν τρόπο πολύ διαφορετικό από τον τρόπο που μεγάλωσα εγώ. Υπήρξαν σημαντικές ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το τι σημαίνει η τελειότητα σε μια σχέση. Ποιος είναι ο τέλειος τρόπος αλληλεπίδρασης ως ζευγάρι; Στην αρχή της σχέσης μας και για πολλά χρόνια, επιλέξαμε τη μονογαμία, ωστόσο με τον χρόνο αποφασίσαμε πως θα θέλαμε να έχουμε έναν ανοιχτό γάμο».

Σάλος στο Χόλιγουντ: «Ο Will Smith και η σύζυγός του είναι ομοφυλόφιλοι»

Σίγουρα δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι μιλάει για τον ελεύθερο γάμο του. Το 2020, εμφανίστηκαν φήμες ότι η Πίνκετ είχε σχέση με τον Αμερικανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Όγκοστ Αλσίνα. Πιστεύεται ότι η ηθοποιός γνώρισε τον Όγκοστ Αλσίνα το 2015 όταν η μητέρα δύο παιδιών πήγε να στηρίξει τα παιδιά της, Τζέιντεν και Γουίλοου κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο Wireless Festival στο Λονδίνο. Μετά από χρόνια ο Αλσίνα μίλησε για το ειδύλλιό του με την 50χρονη ηθοποιό, αποκαλύπτοντας ότι συνεχίζει να τρέφει «πολλή αγάπη» για την Τζάντα Πίνκετ. Σε απάντηση στα δημοσιεύματα, η ηθοποιός παραδέχτηκε τη σχέση. Μάλιστα, η ίδια ξεκαθάρισε ότι εκείνο το διάστημα είχαν χωρίσει με τον Σμιθ. Μάλιστα, η ηθοποιός εξήγησε ότι εκείνος ο δεσμός με τον Αλσίνα, δυνάμωσε τη σχέση με τον σύζυγό της.

Ο Will Smith δακρύζει μιλώντας για τον μεγάλο του γιο - Τι συνέβη; (pics  +vid) - Mothersblog.gr

Ίσως για αυτό είχαμε και την ωμή πράξη βίας του Σμιθ στον Κρις Ροκ στη σκηνή των Όσκαρ του 2022. Μιλάμε για ένα χαστούκι που έγινε εν βρασμώ και για το οποίο απολογήθηκε μετά ο σταρ, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ Α΄Ανδρικού Ρόλου που κέρδισε για την ερμηνεία του στο King Richard.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία. Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα» τόνισε. Και συνέχισε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους συνυποψηφίους μου. Αυτή είναι μια όμορφη στιγμή και δεν κλαίω που κέρδισα ένα βραβείο. Δεν είναι αυτό το νόημα για μένα. Έχει να κάνει με το να μπορείς να ρίξεις φως σε όλους τους ανθρώπους. Ο Tim και ο Trevor και ο Zack και η Saniyya και η Demi και η Aunjanue και ολόκληρο το καστ και το συνεργείο του King Richard, η Venus και η Serena, ολόκληρη η οικογένεια Williams. Η τέχνη μιμείται τη ζωή. Μοιάζω με τον τρελό πατέρα, όπως έλεγαν για τον Richard Williams», ολοκλήρωσε.