Στην ιστορία των Όσκαρ θα παραμείνει το χαστούκι που έδωσε ο Will Smith στον Chris Rock στην 94η απονομή των βραβείων, ως μια από τις πιο άβολες και παράξενες στιγμές.

Ο ηθοποιός που την βραδιά των Όσκαρ κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο, καθώς βραβεύτηκε ως ο καλύτερος άνδρας ηθοποιός της χρονιάς, χρησιμοποίησε βία για να εκφράσει την ενόχληση που του προκάλεσε ένα κακόγουστο αστείο του συναδέλφου του για τη σύζυγό του.

Οι παρευρισκόμενοι και οι τηλεθεατές έμειναν άφωνοι στη θέα της κινήσής του, ενώ ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη τόσο λίγη ώρα μετά το συμβάν στη διάρκεια των Όσκαρ, όσο και με ανάρτησή του στα social media.

Ωστόσο, ένα video, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει τον Will Smith σε νεαρή ηλικία, κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου και «καίει» τον ηθοποιό, καθώς ο ίδιος αστειεύεται με κύριο, ο οποίος είναι φαλακρός λόγω αλωπεκίας, όπως ακριβώς και η σύζυγός του.

Το πλάνο είναι από την εκπομπή «The Arsenio Hall Show» του 1991, στην οποία ο Will Smith είναι καλεσμένος και μιλά για τη σειρά που πρωταγωνιστούσε τότε, «Ο πρίγκιπας του Bel Air».

Κατά τη διάρκειά της ο νεαρός τότε ηθοποιός κοροϊδεύει τον μουσικό John B. Williams, ο οποίος συμμετείχε στην εκπομπή με την μπάντα του και ήταν φαλακρός λόγω αλωπεκίας.

«Πρέπει να ξυρίζει το κεφάλι του κάθε πρωί», λέει ο ηθοποιός με ένα μέρος του κοινού να γελά και το υπόλοιπο να αποδοκιμάζει την ατάκα του.

«Ελάτε, ήταν ένα αστείο», απάντησε ο ηθοποιός.

Το «αστείο» του θυμίζει αρκετά εκείνο του Chris Rock, το οποίο ο Will Smith δεν ανέχτηκε και προχώρησε στη χρήση βίας.