Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
1-Katsaounis-vlaxos-kavgas-me-niko-survivor-video
Lifestyle

Survivor - Καβγάς άνευ προηγουμένου Κατσαούνη με Αντωνόπουλο: Με είπε σκ@@@βλαχο (Βίντεο)

Ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Γιώργος Κατσαούνης αντάλλαξαν βαριές κουβέντες - Χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο συμβούλιο του Survivor με δύο παίκτες να «σφάζονται».

Ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Γιώργος Κατσαούνης αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στο συμβούλιο του Survivor.

Ο Νίκος θεώρησε πως ο Κατσαούνης θέλει να τον εκθέσει για τις ιστορικές του γνώσεις με ερώτησή του για το χρυσό αιώνα του Περικλή, μιας κι είναι ιστορικός. Κάπου εκεί επικράτησε πανδαιμόνιο. Μάλιστα το γεγονός πως ανέφερε ότι δέχεται πόλεμο, εξόργισε τον Γιώργο Κατσαούνη.

Άσε τα παλαβά

«Ώπα μεγάλε τις κουβέντες που είπες σε εμένα τις θυμάσαι; Μην μας πουλάς δούλεμα. Άσε τα παλαβά και μας βγαίνει πολύ άγιος. Τον ρώτησα για αυτό γιατί μου αρέσει να διαβάζω παρόλο που δεν έχω τελειώσει πανεπιστήμιο και το αποτέλεσμα ήταν να με πει σκ…ε στο χωριό σου. Είμαι βλάχος κι είναι μεγάλη μου τιμή. Μπορεί να είμαστε στα πρόβατα και στα γίδια αλλά όλοι βλάχοι έχουν γίνει γιατροί και δάσκαλοι. Και με έβρισε κι έφυγε. Ορκίζομαι. Ποια προβολή ρε νούμερο;» είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Δεν τον είπα ποτέ σκ…όβλαχο

«Με είπες χαζό και του απάντησα αυτά να τα πεις στο χωριό σου. Είναι μια φράση που λέμε, δεν ήταν για το χωριό σου. Δεν σε έβριζα και το ορκίζομαι στη ζωή μου ότι δεν είπα ποτέ σκ…όβλαχο. Ψεύτη όλα για την προβολή» απάντησε ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: