Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός», ως Βλάσης Καραπάνος, μίλησε τη σχέση του με τη γυναίκα του, αλλά και για το πρόβλημα υγείας της κόρης του και τραγουδίστριας, Joanne.

Είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου

Ήμουν υποστηρικτικός στο να κάνει ότι θέλει. Η Ιωάννα έχει ένα θέμα με τα μάτια της, έχει το νόσο του Στάργκαρντ και μέσα από το The Voice βρήκε ένα κέντρο που κάνει βελονισμό, ειδικευμένο για τα μάτια και από τότε που το άρχισε έχει μία καλυτέρευση», είπε αρχικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ

«Έχω μια μακρόχρονη σχέση με τη γυναίκα μου, που δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς την εμπιστοσύνη. Δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ, κάναμε όμως πρόσφατα ένα σύμφωνο συμβίωσης, λόγω του covid. Ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι πρέπει να υπάρχει ένα χαρτί για να γιορτάσουν δύο άνθρωποι» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Αποκάλυψα στην κόρη μας ότι δεν παντρευτήκαμε

«Η κόρη μας πήγαινε σε σπίτια των φίλων της και έβλεπε φωτογραφίες των γονιών τους με νυφικά και κουστούμια και κάποια στιγμή έρχεται και μου λέει μπαμπά θέλω να δω φωτογραφίες από τον γάμο και της είπα πως δεν έχουμε παντρευτεί και έμεινε άναυδη.

Η Ιωάννα βαφτίστηκε στα έξι της και αυτό έγινε γιατί η μητέρα μου που έχει πεθάνει το ήθελε και είπαμε να της κάνουμε το χατίρι», κατέληξε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: