Η Έλενα Μαριπόζα Κρεµλίδου, την οποία γνωρίσαµε ευρέως από τη φετινή συµµετοχή της στο «Survivor», µιλάει για το πώς αντιµετώπισε το δύσκολο θέµα που προέκυψε, όταν προσωπικές της φωτογραφίες διέρρευσαν στο ∆ιαδίκτυο. «Aρχικά, ήθελα να αυτοκτονήσω, γιατί ζούµε σε µια πατριαρχική κοινωνία, που έχει αφήσει το αποτύπωµά της σε όλα τα κορίτσια όλων των γενιών και θεωρείται ντροπή να κάνεις σεξ ή να είσαι απελευθερωµένη».

Η ίδια, όµως, δεν το έβαλε κάτω και δούλεψε πολύ µε τον εαυτό της. «Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για να αισθανθώ δυνατή και να βρω τη δύναµη να µιλήσω και να αποδυναµώσω το θέµα». Η γνωστή Ιnstagrammer και ΥouTuber αρχικά άνοιξε η ίδια το θέµα µιλώντας στο κανάλι της στο YouTube, για να βοηθήσει και άλλες κοπέλες που έχουν έρθει αντιµέτωπες µε κάποιο παρόµοιο περιστατικό.

«Με κάλεσαν στο Πανεπιστήµιο Κρήτης, στο τµήµα Πολιτικής Επιστήµης, για να πω την προσωπική µου εµπειρία στο πλαίσιο της θεµατικής διάλεξης για τον φεµινισµό. Μίλησα για την εµπειρία µου µε περισσότερες λεπτοµέρειες, µοιράστηκα σκέψεις και συναισθήµατα πρώτη φορά µε κόσµο και δέχτηκα ερωτήσεις από φοιτητές και φοιτήτριες», αναφέρει, ενώ επισηµαίνει τον ρόλο της οικογένειας: «Η οικογένειά µου πάντα µε στήριζε, πόσω µάλλον τώρα. Είναι δίπλα µου και µε ενθαρρύνει να προχωρήσω και να αφήσω πίσω αυτή την κακή ανάµνηση. Ο στόχος µου πλέον είναι να σταθώ στο πλευρό των κοριτσιών και να βοηθήσω όσο µπορώ γυναίκες που έχουν πέσει θύµατα».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 2 Απριλίου 2022