Η Νεσχάν Μουλαζιμ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τον σύντροφό της που πρόκειται σύντομα να παντρευτεί, αλλά και την όμορφη σχέση της με την πεθερά της.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά έχει βρει τον άνθρωπο της ζωής της και νιώθει πολύ τυχερή.

Ωστόσο, το μοντέλο μιλάει το ίδιο όμορφα και για τους γονείς του συντρόφου της.

«Η μαμά του, είναι μαμά μου, μαμά τη φωνάζω» λέει η ίδια, αναφέροντας πως ο όρος «πεθερά» δεν της αρέσει καθόλου.

Παράλληλα αποκάλυψε πως υπήρξε στο παρελθόν σε σχέση που γονείς συντρόφου της ήταν προκατειλημμένοι μαζί της μόνο και μόνο λόγω της καταγωγής της.

Η Νεσχάν Μουλαζίμ ήρθε στην Ελλάδα στα 20 της και όταν το ανακοίνωσε στον πατέρα της, δεν της μιλούσε για δύο χρόνια.

«Με δυσκόλεψε πάρα πολύ γιατί ο μπαμπάς μου κατάγεται από την Πάργα και έλεγε ότι αν ήξερε ότι η κόρη του θα έμενε στην Ελλάδα δε θα γύρναγε ποτέ στην Τουρκία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το μοντέλο αναφέρθηκε και στο διαζύγιο των γονιών της, και αποκάλυψε πως εκείνη μεγάλωσε με τον πατέρα της και η αδερφή της με τη μητέρα της.

«Ήμασταν δυο κορίτσια. Η αδερφή μου μεγάλωσε με τη μαμά μου και εγώ με τον μπαμπά μου. Είχε ένα μεγαλύτερο δέσιμο μαζί μου. Όταν χώρισαν οι γονείς μου, ξαφνικά ο μπαμπάς μου έμεινε χωρίς παιδιά και του ήταν δύσκολο να το διαχειριστεί. Είχαμε απίστευτο δέσιμο. Την επιμέλεια την είχε πάρει η μαμά μου. Αισθάνθηκα ότι ο μπαμπάς μου έμεινε μόνος», εξομολογήθηκε.

Και συμπλήρωσε: «Μια μέρα, όταν ήμουν 10 ετών σηκώθηκα και πήγα σπίτι του. Σοκαρίστηκε γιατί η απόσταση που έκανα ήταν πολύ μεγάλη και το να το κάνει ένα παιδί μόνο του δεν ήταν εύκολο. Του είπα ότι θα μείνω εκεί και έτσι έγινε».

«Έμαθα ελληνικά βλέποντας ασταμάτητα τηλεόραση», κατέληξε.