Βάπτιση και µάλιστα διπλή για τον «Σασµό». Ο γιατρός του σίριαλ, Θανάσης Πατριαρχέας (Αγγελος), και η σύζυγός του, Βίβιαν ∆ράκου, ετοιµάζονται να βαπτίσουν τις κορούλες τους την ίδια ηµέρα. Τα Μυστήρια θα τελεστούν στις 16 Ιουλίου σε ένα χωριό στην Πύλο.

Η µεγάλη κόρη, που είναι 2 ετών, θα πάρει το όνοµα Σταύρια, αφού έτσι λένε τη µητέρα του ηθοποιού, ενώ η δεύτερη κόρη, που είναι ενός έτους, θα πάρει το όνοµα Κύνθια, που το επέλεξε το ζευγάρι. Στο πρώτο παιδάκι νονοί θα είναι η κολλητή και συνεργάτιδα της Βίβιαν, Πόλυ Χατζόγλου, και ο κολλητός του ηθοποιού Στέλιος Σταύρου. Την Κύνθια θα τη βαπτίσουν οι επίσης πολύ καλοί φίλοι τους, Σαπφώ και Κίµωνας.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κάνει παραδοσιακές βαπτίσεις, αφού µετά τα Μυστήρια θα γίνει γλέντι και χορός στην πλατεία του χωριού. Οσον αφορά το φαγητό, θα τιµήσουν δεόντως παραδοσιακά εδέσµατα της περιοχής. Η Βίβιαν ∆ράκου δήλωσε σχετικά µε τις βαπτίσεις στο «S»: «Νιώθω πάρα πολύ όµορφα, όµως παράλληλα είµαι λίγο αγχωµένη, γιατί θέλω ο κόσµος που θα έρθει να περάσει καλά και να το ευχαριστηθεί και βεβαίως να είναι η ηµέρα της Κύνθιας και της Σταύριας».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 7 Μαΐου 2022