Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες, όταν ο πρώην σύντροφός της Θοδωρής Κωνσταντόπουλος αποκάλυψε πως η ίδια είχε παράλληλη σχέση, χωρίς να έχουν χωρίσει.

O ίδιος, λίγες μέρες μετά, θέλησε να εκφράσει δημόσια τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό τους, λέγοντας: «Εγώ, δε θα έβγαινα ποτέ να κάνω καμία δήλωση αν δε με πρόσβαλε η κίνηση. Το να δείξει αυτό το πράγμα και μετά να έχουμε… Το δαχτυλίδι της μαμάς μου δεν το δώρισα εγώ, το δώρισε ο πατέρας μου την επόμενη μέρα από τον θάνατο της μαμάς μου. Η μάνα μου έφυγε από τη ζωή 7 Σεπτέμβρη. Την είχε γνωρίσει η Κάτια, ήμασταν μαζί τότε οπότε για μένα η κίνηση αυτή ήταν πολύ σημαντική».

Η Κάτια Ταραμπάνκο μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής 27/5 πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση μετά την είδηση του χωρισμού. Η πρώην παίκτρια του Survivor, δημοσίευσε κάποια stories από το αυτοκίνητό της, στα οποία τη βλέπουμε ιδιαίτερα χαρούμενη να τραγουδά ενώ είπε: «Καλό ΠΣΚ, υγεία, αγάπη και χαμόγελα και όλα, παντού και πάντα, θα πηγαίνουν, θα είναι και θα πάνε καλά».