Στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, όπου και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο GNTM αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν νομίζω ότι αμφότεροι είχαμε κάποιο ενδιαφέρον. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν χρήσιμος σε ένα κόνσεπτ τέτοιο. Δεν έχω άποψη. Όταν παρακολουθείς την στρατηγική του πράγματος, δεν έχεις γνώμη. Πιστεύω ότι είναι ένα καλό προϊόν. Αν το αριστοκρατεύσουν, θα το βλέπω κι εγώ, να μην είναι τόσο λαϊκό όμως», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στον διαγωνισμό μοντέλων.

«Δεν πρέπει να είναι λαϊκό, ούτε να καταπιέζουν παραπάνω τα παιδιά από αυτό που πρέπει. Δεν πρέπει να βλέπουν τα παιδιά ως υλικό προς εκμετάλλευση για όσο κρατήσει η εκπομπή. Θα πρέπει να τα προετοιμάζουν σταθερά, συγκεκριμένα κι επιστημονικά για να βγούνε και να είναι χρήσιμα στη μόδα. Εγώ προσωπικά, στη μόδα έχω επενδύσει πάρα πολλά χρήματα, οπότε οφείλουν να σεβαστούν τη γνώμη μου», τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει το Love Island. «Αρχικά, πιστεύω ότι η Ηλιάνα είναι σαν ένα πιόνι, που το βάζουν από το ένα παιχνίδι στο άλλο, μήπως να ανοίξει ένα καζίνο; Δεν ξέρω, κάθε μέρα ακούω και κάτι άλλο για εκείνη. Είναι πολύ όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι πρέπει να βρει έναν ωραίο τύπο, να πάει διακοπές σε νησιά και να αποδείξει πως δεν είναι ανάγκη να το κάνει μπροστά στις κάμερες», είπε κλείνοντας.