Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής προχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου, καλεσμένη στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη.

Η ίδια μίλησε για την απώλεια της ανιψιάς της που της κόστισε αλλά και για το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή ως προς τον τρόπο που την αντιμετωπίζει. Οι εμπειρίες αυτές της έμαθαν ότι δεν έχει σημασία η πρόκληση αυτή καθαυτή αλλά ο τρόπος που θα τη διαχειριστεί κανείς.

«Νιώθω ότι όλοι στη ζωή θα βιώσουμε σίγουρα προκλήσεις. Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα περάσει όλη του τη ζωή χωρίς να έχει περάσει προκλήσεις. Αυτό που καταλαβαίνω μέσα στα χρόνια είναι ότι δεν είναι η πρόκληση αυτή καθ’ αυτή που έχει σημασία, αλλά ο τρόπος που θα σταθούμε απέναντι σε αυτήν. Αυτό είναι που μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι, να πορευτούμε και να ζήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούμε ο καθένας».

Και συμπλήρωσε: «Δεν ήξερα ότι έχω μια τέτοια δύναμη μέσα μου, αλλά νομίζω πως δεν είναι προσωπικό μου γνώρισμα. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε απίστευτη δύναμη μέσα μας και απλά καμιά φορά έρχονται οι συγκυρίες και οι προκλήσεις που μας φέρνουν σε επαφή με αυτήν. Δεν νιώθω δηλαδή πως είναι κάτι προσωπικό μου και δεν το έχει κάποιος άλλος».