κονι_μεταξα_μαριος_καποτσης
Lifestyle

Πρόβα γαμπριάτικου για τον Μάριο Καπότση - Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο με την Κόνι Μεταξά στα Χανιά

«Ο Λευτέρης Πανταζης δεν θα τον έχουμε για να τραγουδήσει, ωστόσο θα πει κάποια τραγούδια», είπε ο μέλλων γαμπρός

Ο Μάριος Καπότσης και η σύντροφός του Kόνι Μεταξά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 9 Ιουλίου, και το «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε στην πρόβα γαμπριάτικου κοστουμιού του Ολυμπιονίκη πολίστα.

Στο ατελιέ «Ερωτόκριτος» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και συνάντησε τον Μάριο Καπότση, τον αργυρό Ολυμπιονίκη του Τόκιο με την Εθνική Πόλο, ο οποίος σε έναν μήνα από τώρα, και συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Kόνι Μεταξά!

Ο σχεδιαστής μόδας, Ερωτόκριτος, μίλησε για την πρόβα γαμπριάτικου κοστουμιού του Μάριου Καπότση.

«Καθόλου δεν με παίδεψε ο Μάριος. Ίσα ίσα ήρθε και στην πρώτη πρόβα και ο Λευτέρης Πανταζής που είχε στυλιστικές απόψεις και παρεμβάσεις. Όλα πήγαν μία χαρά, δεν θα έχουμε μόνο ένα κοστούμι», είπε ο σχεδιαστής.

«Ο Ερωτόκριτος μας αγκάλιασε, μας βοήθησε πάρα πολύ, κάνει πολύ ιδιαίτερα πράγματα, και αυτό που μετράει είναι ότι έχει μία δική του σχολή αυτογνωσίας. Στα Χανιά είναι σε έναν μήνα ο γάμος. Δεν είναι κάποιος από εμάς από εκεί. Πηγαίνω κάθε χρόνο, τα αγαπώ πολύ τα Χανιά, είναι όλοι μου οι φίλοι από εκεί, ο ένας κουμπάρος μου είναι από εκεί, οπότε η Konnie ήθελε να το κάνει σε κάποιο νησί, και της είπα να πάμε εκεί που είναι μοναδικό το μέρος», ανέφερε αρχικά ο Μάριος Καπότσης.

«Το κοστούμι μου δεν το έχει δει η Kόνι ούτε εγώ έχω δει το νυφικό, θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή. Όλα θα γίνουν στα Χανιά, και μετά το μυστήριο θα κάνουμε ένα πάρτι. Ο γάμος θα είναι κλειστός, δεν θα ήθελα να έρθουν τα κανάλια για να ζήσουμε τη στιγμή. Ο Λευτέρης Πανταζης δεν θα τον έχουμε για να τραγουδήσει, ωστόσο θα πει κάποια τραγούδια. Θα είναι και άλλοι φίλοι μας, θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Δημητριάδης μεταξύ άλλων. Έχω πει στην Konnie να τα αναλάβει όλα εκείνη, δεν έχω δει ούτε τις μπομπονιέρες», συμπλήρωσε.

«Θα έχω τους 3 κουμπάρους μου και θα έχει και η Konnie από την πλευρά της», κατέληξε.