Μετά από εννέα χρόνια στον ANT1 και την εκπομπή Πρωινό η Φαίη Σκορδά την Παρασκευή 8/7 αποχαιρέτησε με μεγάλη συγκίνηση τους τηλεθεατές της αλλά και τους συνεργάτες της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τη Δευτέρα 11/7 μέσα από την εκπομπή Love It θέλησε να σχολιάσει το «αντίο» της Φαίη Σκορδά, τονίζοντας πως ταυτίστηκε μαζί της απόλυτα, αφού τις έφερε στο μυαλό παλιές αναμνήσεις.

«Κάθε φορά που βλέπω έναν άνθρωπο να κλαίει και για μια γυναίκα παρουσιάστρια να κλείνει ένας κύκλος, αναρωτιέμαι τι σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή. Το κλάμα μπορεί να ερμηνευθεί με διαφορετικούς τρόπους, κάποιες φορές όμως είναι δική σου απόφαση να φύγεις, ωστόσο αυτό που έχεις ζήσει όλα αυτά τα εννέα χρόνια, είναι η ζωή σου. Ακόμα και αν έχεις πάρει την απόφαση να κάνεις ένα νέο βήμα, είναι κάτι το οποίο δεν παύει να αναιρεί όλα αυτά που έχεις ζήσεις. Συγκινήθηκα πολύ με τη Φαίη Σκορδά, δεν της έστειλα, δεν επικοινώνησα μαζί της, ωστόσο, ως τηλεθεάτρια ένιωσα όλο αυτό το κύμα και αναρωτήθηκα γιατί να κλαίει;», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.