Την φιλοξενία της οικογένειας του Ανδρέα Στέγγου στην Ελλάδα απολαμβάνει η διάδισημη ηθοποιός Ντέμι Μουρ. Με τον επιχειρηματία και τη συζύγου του, η Ντέμι Μουρ συνδέεται πλέον και με κουμπαριά.

 Η Μουρ ήταν μια από τις τρεις νονές στην βάφτιση της μικρότερης κόρης του ζευγαριού που πήρε το όνομα Αριάδνη-Ζωή, πέρυσι το καλοκαίρι στην Σητεία της Κρήτης. Τότε είχε κάνει και ένα πέρασμα από την Μύκονο μετά την βάφτιση μαζί με την κόρη της Ράμερ, ενώ φέτος απέφυγε το πολύβουο νησί των ανέμων και τις δημόσιες εμφανίσεις γενικότερα. Προτίμησε την ιδιωτικότητα της 43μετρης θαλαμηγού «My Toy» του Ανδρέα Στέγγου με την οποία έκανε ένα μεγάλο tour στα ελληνικά νησιά, μαζί με το ζευγάρι.


 Η κρουαζιέρα περιελάμβανε διάφορα νησιά στις Κυκλάδες και στάσεις σε μαγευτικούς κόλπους, προσβάσιμους μόνο από την θάλασσα, ενώ η παρέα σπάνια κατέβαινε από το εντυπωσιακό σκαρί της AB Yachts. Το δρομολόγιο μετά τις Κυκλάδες και στάσεις σύμφωνα με πληροφορίες στα Κουφονήσια και την Δονούσα περιελάμβανε και τα Δωδεκάνησα, ώστε η διάσημη ηθοποιός να πάρει μια γεύση από Πάτμο. Έκλεισε με Ιόνιο και Παξούς ενώ το τελευταίο στίγμα του σκάφους το δείχνει να έχει δέσει στην Ερεικούσα, ενώ είναι άγνωστο αν η Ντέμι Μουρ αναχώρησε για τις ΗΠΑ έχοντας μαζέψει όμορφες στιγμές από το ελληνικό καλοκαίρι της, η είναι ακόμη φιλοξενούμενη των κουμπάρων της.

 Μοιράστηκε ελάχιστες από αυτές στο Instagram, όπου σε μια φαίνεται πίσω της το όνομα του σκάφους και σε άλλη μια το σκυλάκι της, χωρίς να αποκαλύπτει τοποθεσία.

 Κι αν κάποιοι απορούν για την τόσο στενή σχέση της ηθοποιού με τον Ανδρέα Στέγγο και την σύζυγο του Αθανασία, η απάντηση κρύβεται στις Μπαχάμες και σε ένα μικρό νησιωτικό σύμπλεγμα.

 Εκεί γνωρίστηκαν πριν από δώδεκα χρόνια κατά την διάρκεια των διακοπών τους το ζεύγος από την Ελλάδα με την Ντέμι Μουρ και τον τότε σύζυγο της Άστον Κάτσερ.

 Και ήταν αυτές οι διακοπές που έθεσαν τα θεμέλια για μια στενή φιλία ανάμεσα στα δύο ζευγάρια, τα οποία συναντιόντουσαν συχνά-πυκνά στην Αμερική, όπου ο Ανδρέας Στέγγος ταξίδευε συχνά. Το διαζύγιο των δυο σταρ του Χόλιγουντ δεν επηρέασε την σχέση με τους Έλληνες φίλους τους, οι οποίοι κράτησαν ίσες αποστάσεις και με τους δύο, ξεκαθαρίζοντας ότι αμφότεροι είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα.

 Την αρχή έκανε ο Άστον Κάτσερ, ο οποίος αφίχθη στην Αθήνα τα Χριστούγεννα του 2011, έχοντας μόλις χωρίσει από την Ντέμι Μουρ, συνοδευόμενος από μια ξαδέρφη του και έναν φίλο του. Πήγε στα μπουζούκια, εντρύφησε στον λουλουδοπόλεμο και γιόρτασε την έλευση του 2012 στα σαλέ της οικογένειας Στέγγου στην Αράχωβα, μέσα στα χιόνια.

 Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ήταν η σειρά της Ντέμι Μουρ να φιλοξενηθεί από το ζεύγος Στέγγου στην Αθήνα και στην Μύκονο, ενώ εθεάθη στην Γλυφάδα να ψωνίζει καλλυντικά. Έκτοτε τον Άστον δεν τον είδαμε ξανά στην Ελλάδα εν αντιθέσει με την Ντέμι Μουρ που ήρθε ξανά και ξανά καλεσμένη των Στέγγων που της ζήτησαν να βαφτίσει το τρίτο τους παιδί και φέτος την φιλοξένησαν στο σκάφος τους για δύο και πλέον εβδομάδες.